Kenza & Tyra show

Tänkte just gå in och se på premiären av Kenzas och Tyras show, men sidan fungerar inte. Den fungerade någon minut innan och sedan la allt bara av. Så man kommer överhuvudtaget inte in på sidan. Det borde med andra ord betyda att det var betydligt många fler än bara jag och min syster som ville se på programmet haha. Så det är nog trafikstoppning. Men det är ju bara roligt för Kenza och Tyra och jag hoppas verkligen att showen är bra och det tror jag nog hehe. Jag tror att avsnittet som är idag kommer fortsätta ligga uppe på nätet fram tills nästa torsdag så jag får väl se det i efterhand helt enkelt. Men jag hoppas att i alla fall några kan se på programmet utan några problem, så att det inte är stopp för alla. Ska ni se Kenza & Tyra show?

xoxo.

Awesome day!

Dagen började med att jag åkte till Nina vid 10 och pluggade. Vi transkriberade intervjuer ifrån kl 10 till 13.22 ca och sedan skrev vi ihop intervjuerna till en sammanfattning. Efter det gick vi till mataffären och köpte varsin fryst pizza och en cola, det var mums!
Efter maten så tog vi och sjöng lite disneylåtar på singstar och sedan gick vi till bussen, sprang sista biten. Vi hann precis! Perfekt.
Dansen var i alla fall heelt awesome! :D Vi dansade igenom det gamla först, sedan lades det till en 8. Sedan fick vi information om märkestagning. Man dansar inför en examinatör i grupp på tre personer. Man får betyg och kommentarer och medalj och diplom. Så det har jag och Nina bestämt att vi ska satsa på. Spännande måste jag säga. Så nu har vi funderat på om vi ska betala för en privatlektion. Så att vi verkligen kan få hjälp att bli bättre! så himla roligt :D
Det är inte så mycket kvar på vår danskoreografi nu. Så snart kan man öva på hela dansen, till rätt låt. Snart får vi nämligen reda på vilken låt vi ska dansa till också.
Men i alla fall åter till lektionen, efter informationen så fick vi ställa oss upp och dansa tre och tre och det var riktigt roligt! Sedan blev det stretching.
Längtar tills nästa lektion! :D
Nu på kvällen har jag sett idol och medium och haft det trevligt framför tvn. Ha det så bra! :D
xoxo.

Dålig uppdatering

Glömde blogga igår:O Har haft fullt upp med plugg, och det kommer fortsätta idag med. Är hemma hos nina nu och transkriberar intervjuer och kommer göra detta enda tills innan vi åker till dansen ikväll. men bilder kommer att komma upp inom snar framtid. Nej nu ska jag fortsätta transkriberingen, och le för mig själv haha :D ha det så bra! :D

xoxo.

God dag

God dag allihopa, nu har jag klivit upp. Okej, klev faktiskt upp för en timme sen eftersom jag har lite att göra idag. Snart ska jag ta och göra lite brunch, det ska bli jättegott. Sedan lär jag snart ge mig av till stan och möta upp Nina och två vänner till. Vi ska nog ta en liten fika. Annars ska jag som sagt gymma, dansa och sedan se på idol idag. Nej nu ska jag ta och göra maten, tänkte bara göra en kort uppdatering och berätta att jag kommer uppdatera fler gånger idag. Med både text och bilder, så ni har något att se fram emot hehe! :D Ha det så bra! =) Vi hörs senare:)

xoxo.

Beställt hem en ny t-shirt

Idag har jag beställt hem en ny t-shirt från storbritannien, den är riktigt söt och en bild kommer upp på den så fort som den dykit ner i min brevlåda! Har även kikat omkring på maskeraddräkter till halloween och jag tror jag har hittat den perfekta för mig. Riktigt söt är den. Har tittat runt på skor också men köpte inga eftersom jag vill spara mina pengar.
Imorgon ska jag och Nina arbeta med redovisningsuppgiften och sedan ska jag nog även gymma en sväng. PÅ kvällen blir det att öva dans inför onsdagen. På onsdag förmiddag kommer nog jag och Nina plugga vidare, men vi ska se till att plugga hårt, för vi ska gå på dansen på kvällen hehe! :D Imorgon ska jag öva både koreografin plus improvisera lite, det är bra med övning. Vi hörs imorgon, kommer upp lite bilder då istället! =) Ha det så bra!:)

xoxo.

Helgen = MYS

Helgen har tillbringats hemma hos min pojkväns föräldrar, tillsammans med systeryster och edvin och även arvid och markus. På torsdagen så hade vi filmmys, jag, edvin och arvid. PÅ lördagen blev det återigen en myskväll och då kom även markus på besök och det blev en sen kväll. Vi lagade tacopaj och sedan spelade spelet bet your brain och sedan såg vi två filmer efter varandra, myyys! Kl blev runt 3 när vi till slut gick och lade oss. Lördag såg vi åter på film, bl.a svärdet i stenen. Idag är det söndag och vi fick god mat, potatissallad och grillat kött, YUMMIE! :D Sedan åkte syrran hem, medan jag stannade här, vi har sett lite på repriserna av idol och nu ska jag plugga och så blir det troligen filmmys ikväll. En riktig slöhelg med andra ord. Imorgon ska jag in till skolan och möta upp min grupp och fortsätta med en redovisningsuppgift som vi fått.
Jag kommer troligen blogga mer under veckan här som kommer och kanske kommer det upp lite bilder ifrån helgen och så där så får ni lite roligare läsning hehe. Men jag hoppas ni alla haft en underbar helg! =) Det har då jag haft! =) ni får ha det fortsatt bra tills vi hörs nästa gång! :D
xoxo.

Dans

Det är vad min dag har bestått av. Därmed har dagen alltså varit underbar hehe! Dock har jag kommit fram till att det är mycket roligare att dansa i grupp, med en bra lärare och med speglar där man verkligen ser sig själv göra alla rörelser än att öva själv hemma i ett rum med liten spegel och dåligt med space. Tog och övade in hela koregorafin hemma på eftermiddagen innan jag drog iväg på den riktiga dansen. Självklart är det alltid roligt att dansa men det är roligast att göra det i ett helt gäng och med bra coaching. Haha lite upprepning där. Men som sagt danspasset idag var riktigt roligt, vår ordnarie danslärare var tillbaka idag från sin trevliga utomlandsresa. Vi gick i alla fall igenom de stegen som vi lärde oss förra gången med vikarien och sedan lärde vi oss flera nya steg, som vanligt så sätter sig inte koreografin sig för mig på en gång. Men med övning här hemma så ska de sitta perfekt i mitt huvud. Så länge jag minns hur rörelserna är så kan jag i alla fall öva på dansen hemma. Sen att inte attityden sitter heller, det kan man också öva upp litegrann när rörelserna redan sitter. Man kan alltså ta och lägga till detaljerna i efterhand. 
Tänk att nästa danslektion, det är den lektionen som är mitt i terminen! Vi har alltså efter nästa veckas pass plöjt oss igenom en halv termin! :O Kan knappt förstå det faktiskt, då har vi alltså dansat 6 pass. En termin består av 12 pass. Det är sjukt vad tiden går fort när man har roligt! Det är så synd att man inte har fler pass i veckan tycker jag, jag skulle lätt kunna dansa tre gånger i veckan hehe :D Tycker ju dans är så underbart roligt! =) Nästa lektion skulle vi nog öva på attityd i dansen tyckte jag Cissi sa, vår lärare. Det ska bli roligt, kanske man äntligen lär sig haha, försöker ju öva på det, men tycker jag ser lite töntig ut hehe så ska bli roligt att få lära sig av ett proffs! ;D Men idag har jag bestämt mig, jag ska försöka öva 7 dagar i veckan på koreografin, minst en timme om dagen, för jag vill verkligen bli duktig på att dansa! =) Det får vara min slutpunkt för idag hehe.
Ni får ha det så bra alla! =)


xoxo
 

Morgondagens planer

Imorgon kanske jag ska på fika med en annan av mina vänner och sedan ska jag bara ta det lugnt. Förutom att jag ska dansa på kvällen, men det är så himla roligt, jag längtar verkligen! :D Ser även fram emot fortsättningen av idol, tre av mina absoluta favoriter har gått vidare =) Nej nu ska jag kika lite på tv och bara ha det mysigt innan jag går och sover =) Ha det så bra =)

xoxo.

Fika med vännerna <3

Haft en underbar eftermiddag/kväll då jag fikat med tjejerna =) <3 Men vi tar allt får början.
Var i skolan mella 14-15 och efter att jag slutat så gick jag ner halvvägs till stan i staden bredvid och tog en buss in til stan där jag bor hehe. Dock blev det problem med bussen så hoppade av en hållpats tidigare än den hållplats jag skulle ha hoppat av vid och fick därmed gå kanske 500 m till själva stan. Jag hade kommit fram till att om jag skulle vänta på stan tills jag och mina söta vänner skulle fika så skulle jag få vandra omkring i en timme och göra absolut ingenting. Så jag bestämde mig för att ta bussen som gick enda hem till mig och åka hem och bara vända och ta nästa buss bara för att göra något. Så jag skyndar mig för att hinna med min buss och precis när jag har ställt mig i kön och håller på att gå in i bussen känner jag hur någon lägger handen på min axel och när jag vänder mig om så står Eve där hehe! Rätt komiskt, hon hade några ärenden inne i köpcentret så jag följde med henne, vi tog och gick runt lite, kikade mest på en massa skor. Alltid härligt med skor. När klockan var typ fem satte vi oss på en bänk inte allt för långt ifrån där vi alla skulle träffas, vi tänkte ja men de andra är säkert sena för det är de oftast om de inte redan har varit där och kikat runt. Efter en liten stund så kommer syrran och hennes kompis, och de nämner att tvillingarna redan är där haha och vi skrattar lite över det. Det var kul att vi hade gått om varandra för de hade varit där typ en halvtimme minst, fick vi reda på när de joinade oss efter att eve ringt till dem hehe. Sen så gick Syrran och Lisa och åt och vi andra gick dit vi skulle ha samlats för att träffats och där var P3 inne i en affär. Så då var nästan alla samlade. Becka berättade att även Natalie skulle vara med, och det blev vi glada över:)  men hon skulle vi möta på waynes. Det visade sig att hon suttit där och väntat i ca en timme, ungefär lika länge som jag och eve hade varit i köpcentret haha. Så vi hade nog gått förbi henne några ggr haha, dock så hade hon pluggat medan hon väntade =) Men då var vi alla som kunde träffas där i alla fall och vi hade en jättetrevlig fikastund tillsammans! =) Ser fram emot när vi alla kan ses igen =)

Nu på kvällen har jag sett på idol och bara haft det mysigt tillsammans med systeryster=) Ha det så bra!

xoxo. 

Fullt med planer

Ja idag är dagen fullplanerad, berättade ju om den igår. Trodde inte heller att jag skulle hinna blogga nu på förmiddagen, men hinner slänga iväg ett kort inlägg=) Ikväll när jag kommer hem så ska jag ta och se på idol, roligt och se om ens favoriter tar sig vidare fram till fredagsfinalerna =) Hoppas på det bästa hehe:) Sedan ska jag och syster dansa lite också! :D Nej men nu ska jag göra mig iordning för att ge mig av! :) Vi hörs ikväll! =) Ha en så bra dag! :)
xoxo.

Kvällen

Jag har dansat och umgåtts med syrran så här på kvällen. Ser just nu på en av de bästa serierna som finns, enligt mig vilket är How I met your mother, men it´s too bad att jag redan har sett det här avsnittet. Jag drömmer i övrigt mig bort, utomlands för att vara exakt, vore så himla härligt att få åka bort en sväng =) Skulle vilja åka till Grekland eller London. Fuerteventura skulle också vara underbart, har så underbara minnen därifrån:) <3 hahaha nej nu ska jag inte prata mer om att åka utomlands hehe. Imorgon kommer bli en jättebra dag, ska träffa några kära vänner för en fika =) Jättetrevligt, synd inte alla mina söta vänner kunde imorgon dock:/ Men ska nog träffa de andra på onsdag kanske =) det vore i alla fall underbart! =) Nej nu ska jag ta och kika vidare lite på How I met your mother och vi får se om det kanske blir lite mer serier innan jag somnar också =) Men kommer inte blogga mer idag utan det får vänta tills imorgon! =) Ha det så bra =)
xoxo.

Dagen

Jag har inte gjort så mycket idag egentligen, skulle ha varit med Elin en sväng men hon kände sig lite krasslig så det får bli en annan dag. Så istället har jag tagit det lugnt och umgåtts med syrran. Resten av kvällen ska spenderas med en föreläsning och dans på dansmattan! Det sista är mycket roligt! =) Hoppas ni alla haft en bra dag! :)
xoxo.

Årets första julklapp påtänkt

Haha jag är nog ganska tidigt ute men jag har redan kommit på en julklapp som jag ska ordna. Funderade först om det skulle bli en födelsedagspresent men har kommit fram till att det kommer bli en utmärkt julklapp istället. Någon mer än jag som har kommit på någon julklapp redan? =) Jag kommer inte berätta här vad det är för julklapp eftersom jag vet att den person som ska få den läser min blogg from time to time hehe.

Fullt upp

Jag har haft det fullt upp hela helgen, en överraskningsfest på fredagen och födelsedagsfest på lördagen. Idag har jag haft en lugn, mysig dag med älskling och syster.
Överraskningsfesten på fredagen var jätterolig, det var tillsammans med Edvins vänner. Tjejen som hade fyllt som vi överraskade blev väldigt överraskad haha vilket var superbra.
Lördagen tillbringades med mina underbara vänner, Två av dem fyllde år. Av mig fick Natta en väska i present och P3 en t-shirt med jättesött tryck på. De andra hade gått ihop och köpt presenter till dem båda, de båda fick shotglas och sen fick natta två vinglas och P3 en tavla med en massa kort med oss alla i gänget=) Jättefina presenter=) I alla fall så  blev det förfest där vi spelade lite spel och pratade i massvis och sedan blev det utgång och det var en jättetrevlig kväll=) Det är det alltid tillsammans med mina underbara vänner=) <3 Imorgon ska jag umgås med Elin och imorgon eller på tisdag ska hela gänget kanske ta en fika tillsammans allihopa=) I alla fall så vill jag gratta söta P3 i efterskott och Natta i förskott här på bloggen! =) Grattis tjejer! =) <3
Ha det så bra! =)
xoxo.

Trötter

Är verkligen trött efter den sena natten och den tidiga morgonen så snart är sängen som gäller för mig. Imorgon ska jag upp tidigt och gå på lektion och sedan ska jag hem och göra mig iordning och så ska jag och syrran hem till Edvin och sova där en natt och ha det roligt=) PÅ lördag ska jag fira två kompisar som fyllt/fyller år och det ska bli jätteroligt att träffa dem, mina söta vänner =) Nej nu ska jag gå så vi hörs! =) Ha det så bra! 

xoxo. 

Bilder på de nya glasögonen

Här kommer då bilderna på de nya glasögonen=)

glasögon   

glasögon

Gillar glasögonen som är längst upp mest av de två paren som jag köpt så det är dem som jag kommer att använda flitigast. De andra glasögonen passar nog inte mig lika bra, men det får vara mina reservpar hehe.

båge                   glasögon

Så här ser bågen ut till de glasögon som är längst ner på bilden till höger =)


glasögon

Och här är en bild på de gamla glasögonen, väldigt gamla och trasiga så det var lugnt på tiden att köpa nya;)

xoxo.


Wiho!

Tjoho vad bra nu är tentan inlämnad! ;D Får se dock hur det gick med den den var ju verkligen supersvår, eller det värsta var väl att mina engelska skills inte räckte riktigt till! ;) Var en svår bok, så vi får helt enkelt se hur det går med den men jag hoppas på det bästa så klart=) Nej det blir inget åkande till gymmet idag, kör nog lite dans här hemma bara, så kan jag ändå vila med gott samvete så får jag pallra mig till gymmet imorgon! ;) Nej nu ska jag dricka lite soppa, till försenad lunch:) Mycket mums! :D Snart kommer i alla fall bilder på mina nya glasögon upp! :D ha det så bra så länge =)

xoxo.

Tidig morgon

Nu är jag uppe och har varit uppe sen kvart i 6. Dags för tentaskrivning är vad det är! ;) När jag är klar med det så blir det nog en sväng till gymmet om jag orkar, beror alldeles på hur trött jag är hehe. Imorgon ska jag i alla fall dit, får inte lägga ner träningen nu, måste komma in i den där rutinen så att träningen bara flyter på. Speciellt nu som jag var så duktig och gick hela två gånger förra veckan. Plus att jag dansade, så blev ju faktiskt tre träningspass förra vecka, känner mig duktig! Och vill fortsätta vara så duktig,så ska försöka med två gånger på gymmet även den här veckan. Förutom att gymma vill jag även, när jag är klar med tentan, dansa! Träna på allt det som vi lärde oss igår, ska öva på de "hårdare" rörelserna. Nej nu ska jag ta tag i den där tentan och bara bli klar med den så jag får göra allt som jag vill göra hehe!:D Ska försöka skriva något inlägg senare idag också! Ha en bra dag! :D

xoxo. 

Street dance in my <3

Trots plugg har jag ändå gått och dansat idag, behövde verkligen den pausen! Fick ny energi av den efteråt, eller var det av red bullen som jag druckit efter dansen? ;) Haha nej då det var dansen som gav mig orken att fortsätta, blir så himla glad efter att jag har dansat. Lektionen idag var bra som vanligt, hade en vikarie idag och hon var också duktig och trevlig. Men som vanligt behöver jag öva på de nya stegen som vi lärt oss under passet. Men med övning kommer färdighet. Dessutom är det bara roligt att öva även hemma. Tycker ju det är så synd att det inte är dans åtminstone två gånger i veckan så då är det i alla fall perfekt att öva hemma slipper man längta ihjäl sig efter nästa danspass haha. Nej men jag känner också att jag måste öva på den "tuffa", "hårda" stilen som man ska använda sig av i street dance, mina rörelser känns ännu alldeles för "mjuka" inte heller är jag van vid att sjunka med hela kroppen så långt mot golvet som det bara går,typ, men det positiva med att man ska göra det i den här sorts dansen är i alla fall att låren får en rejäl träning hehe. Avslutningsvis vill jag bara säga att det har i alla fall varit hur kul som helst att dansa idag, som vanligt! ;D 

xoxo. 

Pluggar

Dålig uppdatering de senaste dagarna på grund av plugg, har nyss pluggat klart för i natt men ska upp igen om några timmar för att fortsätta pluggningen hehe;) Tur man i alla fall blir ledig ett tag när den blir klar, skönt! =) Har i alla fall Edvin hemma hos mig och han är så otroligt gullig när jag ska plugga! :D Nej nu är det dags för att sova i alla fall! =) ha det så bra!=)

Nya glasögon

Nu har jag äntligen hämtat ut mina nya glasögon. Jag ska lägga upp en bild på dem inom snar framtid=) I natt blir det plugg som gäller hela natten haha! men det är lugnt på torsdag kommer den vara inlämnad och klar, perfekt! Men det är i alla fall på grund av att jag har en hemtena som jag uppdaterar så dåligt och troligen kommer vara lite dålig med under de närmaste dagarna! nej men nu är det dags för lite god milkshake! =) Vi hörs sen! :) Ha det så bra!


xoxo.

Kvällsmys

Älskling har kommit hem till mig, har saknat honom i massor! <3 Har inte träffats på någon vecka =) <3 Så nu är jag glad! =) Hahaha men han är mindre glad för vi sitter och tittar på filmen mamma mia:D Jag, syster och Edvin sitter helt enkelt på den på tv och det är mysigt så nu ska jag återgå till det =) Vi hörs! :) Ha det så bra! :)

xoxo.

Bilder i massor

Här kommer det några bilder ifrån vår tur till stugan =)

stugan               stugan
Skylt utanför på stugväggen till vänster, sjön där stugan ligger vid till höger=)

plugg                 spel
Jag som pluggar till vänster, jag och carro spelade geni, carro vann, (Buhu ;D) bilden till höger:)

spel                stugan
Spel till vänster, ån vid stugan på bilden till höger:)

fiske               fisk
Carro fiskar till vänster, fisk som hon fick till höger:)

fiskar             utsläpp
Båda bilderna visar när Carro släpper tillbaka fiskarna i ån igen:)

Vi hade en väldigt trevlig tur till stugan och bilderna representerar lite av det vi gjorde och sen ser ni lite hur sjön ser ut=) Trevligt i alla fall=)

xoxo.

Sommarstugan

Gårdagen och idag har tillbringats i sommarstugan även det en anledning till varför jag inte bloggade något igår. Dock så spenderades tiden i stugan mycket med boken i hand, pluggandes. Har fått ganska mycket gjort, även om jag också har gjort en del roligt! =) Men som jag lovat så ska jag ta och lägga upp lite bilder, bilder ifrån stugan. Men det får bli om en liten stund =)

xoxo.


Pluggdag

Som sagt idag är det pluggdag som gäller så kommer inte hinna blogga mer än detta inlägg, för skulle jag gå in på Internet igen kommer det inte bli något plugg gjort på ett tag när jag går in så lika bra att låta bli helt! ;D Så vi hörs imorgon allihopa! :D ha en bra dag! Det ska jag och min bok ha haha! :D Så roligt man nu kan ha när man pluggar tenta ;)

xoxo.

Idol på webben

NU ska jag och Carro ta och kika på idol över webben eftersom vi missade det tidigare idag. Vi såg ju på legend of the seeker istället. Det är så himla mysigt med iol på fredagskvällar tycker jag, mysigt med idol överhuvudtaget, det är höstmys att krypa ner i soffan och se på det:) Får se om det blir några mer inlägg idag eller hur det blir. Imorgon kommer jag inte kunna uppdatera med det kommer troligen bli en massa bloggande på söndag så då har ni något att se fram emot på söndag hehe :D KOmmer ha fullt upp imorgon, ska plugga och grejor så det kommer inte bli någon tid med bloggande, för jag vill helt enkelt ägna mig åt endast plugg imorgon. Nej som sagt nu blir det idol, ha det så bra! =)

xoxo.

Kvällen

Det blev bowling med min kära syster och Emma idag och sedan blev det tacosmys medan vi tittade på legend of the seeker =) Det var så himla roligt och mysigt verkligen=)

bowling     bowling
Bilden till höger är systeryster som spelar och hon har brytit högra handleden och hon är högerhänt, men hon körde på ändå hon med sin vänsterhand och hon var faktiskt jätteduktig:D
bowling  tacos

xoxo.




Outfit

Så här såg syrrans outfit ut för dagen:


outfit

ursäkta väldigt dålig bildkvalité;)

xoxo.

Dagens outfit

Skulle ju ha lagt upp gårdagens outfit idag egentligen men tyvärr så har någon tagit bort dem från kameran så det får helt enkelt bli en dagens istället hehe;D

outfit

Jag ute på bowling banan hehe :)

xoxo.



Träningsvärk

Träningsvärken kom och jag är nöjd för det visar att jag tagit i ordentligt i alla fall hehe. Men smärtan är i alla fall inte outhärdlig vilket också är skönt hehe. Fast jag ska inte säga för mycket för värken brukar vara som värst för mig två eller tre dagar efter passet hehe. Idag blir det att åka ner till gymmet och köra benen så imorgon har jag nog träningsvärk överallt haha. Nej nu ska jag ta och äta lite och sedan troligen dra mig vidare mot stan och gymmet. Senare ikväll kanske det blir bio eller bowling med systeryster och emma kanske? Aja vi hörs senare! Och idag kommer det upp outfit bilder ;)

xoxo.

nattinlägg

Blev visst inte som jag tänkt mig med bloggandet. Blev att umgås med min syster och hennes polare istället hehe. Men tar ett kort inlägg nu om dagen i alla fall så får dagens outfit komma imorgon hehe. Jag och Nina drog iväg in till skolan till tolv för att ha ett möte om ett projekt som vi håller på med. Efter det så gick vi ner till stan och kikade i lite affärer, köpte inget vilket var väldigt duktigt av mig hehe hittade inte heller något som jag direkt kände att jag verkligen verkligen vill ha hehe. Dock satt jag nyss och kollade på en massa fina t-shirts med söta tryck på som jag verkligen vill ha, så så gick det med att vara duktig och inte vilja ha något haha. Fast jag har inte beställt hem några av t-shirtarna heller så rätt bra ändå hehe. Nej men efter vi varit på stan så åkte vi tillbaka till hemstaden och på stan där skiljdes vi åt, Nina åkte hemåt och jag gick till gymmet. Jag joggade lite som uppvärmning och körde rodd sedan gick jag ner och körde hela övre kroppen. Imorgon ska jag nog dit igen och då blir det nedre kroppen som gäller. Körde på rätt hårt idag i alla fall även om det ändå blev en rätt kort tur på gymmet. Men jag gissar nog definitivt på träningsvärk imorgon i alla fall hehe. Efter gymmet drog jag direkt hem och så gjorde jag mat och såg lite på tv och sedan kom syrrans kompis då och jag gjorde milkshakes och sen pratade vi och såg lite på tv, men mest pratade och det var väldigt roligt. Sedan har jag suttit lite här vid datorn och kikat runt på kläder som sagt, men nu är det verkligen dags att sova! Så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! =)

xoxo.

Seg uppdatering

Känns som jag varit lite seg på att uppdatera de två närmaste dagarna, mesta dels för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om faktiskt =) Just nu lagar jag mat, ris med kycklingwok. Efter att jag ätit tänkte jag att jag faktiskt ska försöka lägga in något lite vettigare inlägg. Ska berätta lite om vad jag gjort idag och lite sånt, kanske en dagens outfit dyker upp också;) Så vi hörs senare :)

xoxo.

Street dance

Idag är det dans som gäller, ska öva här hemma innan jag drar iväg på den riktiga dansen, jag längtar dock som bara den tills den ikväll, även om det innebär att jag missar större delen av idol ikväll hehe ;) Men får ju dansa till musik, det är mycket roligare :D Nej nu ska jag dansa lite! :D ha det så bra, vi hörs om ett tag! :D

xoxo

Dagens outfit

så här såg jag ut idag

outfit

xoxo

Kvällen

Under kvällen har jag dansat dansmatta och ungåts med min syster och bara tagit det lugnt och haft det roligt:) Morgondagen kommer dock bestä av en massa plugg. Först har jag skola och sedan ska jag plugga på tentan igen. Nej nu ska jag säga God natt och så hörs vi någongång under dagen imorgon:) Ha det så bra! =) 

xoxo. 

Nya glasögon beställda

Nyss kommit hem från synundersökningen så nu har jag äntligen betalat för två par nya glasögon, ett par mer diskreta och ett par som syns lite mer så att säga. KOmmer visa bilder på dem när jag får dem, dock skulle det troligen ta 14 dagar tills de kom eftersom de beställs ifrån England och ibland så är det slut på lagret osv. Men jag ser fram emot när jag äntligen har dem för de är verkligen välbehövliga hehe ni skulle förstå om ni såg mina gamla varför jag behöver ett par nya, för de jag har nu är ihoplimmade (A) Ni kanske även får se dem senare haha. Nej nu är det  snart dags för mat och sen ska jag dansa lite dansmatta och bara ha det roligt innan jag sätter mig med boken och läser lite, det får bli kvällsläsningen strax innan jag somnar haha.


xoxo.

Kända bloggare goes sångerskor

Det verkar vara en trend bland många av de stora bloggarna att man numer även ska försöka satsa på en sångkarriär. Kissie började med sin låt succes och nu har Paulina Danielsson aka Paow och hennes pojkvän Hugo Rosas fått deras video utsläppt på youtube. Det ryktas även om att dessie har en låt på G. 

Kissies låt




VS

Paows och Hugos video



Så vad tycker ni? Är bloggarna bra på att sjunga? Eller borde de kanske hålla sig till sina bloggar? Vilken gillar ni mest?


Badat

Har nyss tagit ett skönt avslappnande bad efter pluggandet och nu håller jag på och göra mig iordning för att ge mig av mot stan. Men först ska jag göra lite soppa. Vi hörs troligen efter att jag varit på stan, tror inte ja hinner med något inlägg emellan:)

bad

xoxo.

7 september idol start

Imorgon, den 7 september börjar idol auditionen att sändas på TV och jag är en av dem som sitter bänkad framför TV:n. Är du också en av dem? Audition delen är min favoritdel med hela programmet. Vilken är din favoritdel? Jag har alltid gillat musik, speciellt sång! Älskar att sjunga, dock är jag inte på långa vägar så bra på att sjunga att jag skulle kunna gå vidare i en idoltävling, men det låter i alla fall inte allt för hemskt haha. Men det kanske är tur att det bara är jag, min familj och mina närmaste vänner som får höra mig sjunga?;) Nej då så illa är det inte. Men eftersom jag gillar sång och musik, så har jag även blivit fast i idol. Men brukar mest se på audition och finalen numer.

Audition ifrån 2009, Erik Grönwall, killen som tog hem hela idoltävlingen: 



xoxo.

Plugg

Har laddat upp inför plugg med lite godis:) Nu ska jag kämpa med tentan ett tag så det kommer inlägg senare, ha en bra dag alla! :D
 

plugg

xoxo.

The Legend of the Seeker

The Legend of the seeker är en TV-serie som är baserad på böckerna sanningens svärd av Terry Goodkind. Säsong 1 har redan sänts och jag blev fast, serien är riktigt bra. Tycker ni, som sett den om serien? Har ni läst böckerna? Jag har inte läst böckerna men eftersom jag gillar att läsa fantasy så ska jag passa på och låna dem på biblioteket inom en snar framtid, jag kan tänka mig att böckerna är ännu bättre än TV-serien, men det får tiden visa. I alla fall ser jag i alla fall fram emot säsong 2, som börjar nu på fredag! Så himla bra! jag kommer sitta som klistrad framför tv:n. Gillar ni fantasy? Eller vilken genre gillar ni mest?



xoxo.

Morgondagen - Plugg och synundersökning

Imorgon ska jag ta tag i pluggandet, det är dags att verkligen skriva på tentan som vi fått som handlar om Cultural studies. Det är i och för sig mer än en veckan innan den ska in men jag är en sådan person som har väldigt lätt för sig att skjuta på saker in i den sista minuten. Jag vill verkligen satsa på den här tentan och på den här kursen så nu måste jag ta tag i mig själv och finna diciplinen och verkligen sätta igång med att läsa och skriva. Så förmiddagen imorgon kommer tillbringas framför datorn med näsan instoppad i boken.
På eftermiddagen ska jag till optikern och kolla min syn och ääääntligen, säger jag bara kan mina glasögon beställas. Funderar även på en sväng till gymmet, för en liten löpingtur på rullbandet och styrketräning av överkroppen. Det behövs verkligen hehe. Mot kvällen får vi se vad som händer, antingen blir det plugg eller roligheter. Beror alldeles på hur långt jag hunnit plugga på förmiddagen hehe. Nej men nu är det nog ändå dags för mig och sova! Vi hörs med fler inlägg imorgon! =) 

xoxo. 

Problem med att kommentera

kommentar

Det blev en väldigt liten bild det där så jag ska skriva vad det står, det är en anonym som kommenterat:)
Så här står det:

Det går inte att kommentera Harry Potterfilmen:O Men det är kul att läsa dina härliga inlägg;)

Det var bra du kommenterade detta tycker jag =) Tyvärr vet jag dock inte vad problemet är, det måste nog vara något problem som blogg.se har skulle jag tro:/ Får hoppas att det kanske går att kommentera lite senare:) Och jag är väldigt glad över att du gillar mina inlägg, tack! =)

Jag tänkte passa på att nämna att ni alla gärna få ge förslag på vad ni tycker att jag ska skriva mer om, finns det något speceillt ni vill se mer av här i bloggen? Som sagt, berätta så himla gärna! Det är bara roligt att höra:D 

xoxo.

Sommarens sista festival

Gårdagen var riktigt rolig. Förfesten startade vid tre hemma hos några av Edvins vänner. Vi pratade och spelade pyramiden och hade det trevligt, sen drog vi in till staden och såg på de första artisterna Hoffmaestro & Chraa, de var grymt bra! Efter det så åkte vi tillbaka och fortsatte förfesten, vi spelade buzz och beställde pizza. Jag och Min kusin delade en pizza och eftersom Linnea är vegetarian så blev det en margherita med pommes och kebabsås på och det blev faktiskt riktigt gott måste jag säga! Klockan nio drog vi tillbaka till stan och såg först mimikry och sedan neverstore, neverstore är alltid grymma! :D Efter det såg vi en låt med kapten röd och sedan bar det av hemåt. Men avslutningsvis ska jag helt enkelt sammanfatta hela kvällen som awesome! Inte bara artisterna var awesome utan även folket vi var med! :D Så allt var perfekt! =) Hoppas alla ni andra hade en trevlig lördag! :D

xoxo.   

outfit ifrån gårdagen på den sista sommar festivalen

Igår var jag på en festival med några av mina vänner och här är outfiten jag hade på mig. Det var en vacker kväll men det blev väldigt kallt senare på kvällen. 

outfit

outfit

xoxo.

Harry Potter premiär

Den sjunde filmen i Harry Potter är uppdelad i två delar och den första delen har premiär den 19 november 2010 och jag är en av de många som kommer sitta framför bioduken under premiärdagen och vänta med spänning på att filmen ska börja. Är ni en av dem som precis, som jag kommer gå på premiären? Väntar ni med spänning? Är ni Harry Potter fans eller inte? Jag gillar Harry Potter berättelserna, men menar att böckerna är i en helt annan klass än filmerna. Dock tycker jag även filmerna är bra. Vad tycker ni? Böckerna bättre än filmerna eller tvärtom? Eller har ni kanske bara sett filmerna, eller bara läst böckerna? =) Här kommer i alla fall trailern till den sjunde och därmed två sista filmerna:

Tror ni de två sista delarna kommer bli en hit eller en diss?

xoxo.

Fullt upp

Har lite fullt upp idag:) Tog en outfit bild imorse men hann aldrig lägga upp den så det får vänta till söndag. Jag är inte hemma för tillfället och hinner därmed inte blogga så mycket. Imorgon ska jag gå ut med några vänner ska bli jätteroligt och kommer även berätta om det på söndag! :D Men nu ska jag se föräldrafällan och ta hand om min sjuka älskling! =) <3 Vi hörs! Ha det så bra alla! :)
xoxo.

Skolböckerna har kommit

Skolböckerna har hittat hem till mig, så nu får jag trevlig kvällsläsning, de kommer i alla fall göra mig riktigt trött så jag somnar bättre. Den ena är ju tjock som en bibel och dessutom på engelska, inte roligt. Det är den jag lär läsa, för vi har fått en tenta på den redan, usch usch. Men boken får vänta en stund för först ska jag ut och gå och sen ska jag dansa haha. Mycket roligare. Kanske blir en film också innan sängen och läsningen, beror på vad klockan visar.

bok


xoxo. 

Nya höstskor

Blev lite skoshopping idag då, men höstskor och vinterskor är verkligen något som jag behöver och dessa får nog följa med och fungera som både och för mig.

skor





skor    skor

Visst är de snygga? =)


xoxo.



Outfit

Så här såg jag ut idag, fast skorna hade jag inte på mig, för de är alldeles nya. Köpte dem efter skolan kommer upp bilder på dem på närmare håll i nästa inlägg.

outfit

Dagen

Det känns som att jag har hunnit med en hel del idag och det känns riktigt skönt. Har köpt busskort, har betalat dansen, har fixat synundersökning och bestämt mig för två nya glasögon par, har verkligen svårt för att bestämma vad jag passar i när det gäller glasögon, känner mig hemsk i alla nya glasögon men är nog en vanesak, är så van med de jag har nu men de är ju så trasiga att jag måste ha nya. SÅ det är skönt att jag i alla fall till slut funnit två par med lite hjälp av min syster och mamma som sa att det såg bra ut. Själv får jag vänja mig vid dem, men det blir nog bra. I alla fall ser de ju mycket bättre ut än de jag har nu hehe. Imorgon är det skola igen, sen är jag ledig för den här veckan igen. Vi ska se på film nu och sen sova. Förkylningen got to go. Kanske hinner med ett inlägg till, vi får se. Annars hörs vi imorgon! =) Ha det så bra alla!

xoxo.


Dans gör mig lycklig

Har kommit fram till att dans gör mig lycklig. Har kommit hem ifrån dansen för ett tag sen och jag är så himla glad, hela passet var så himla roligt! kändes även som att jag hänger med mycket bättre nu än jag gjorde förra gången! Dans är nog den där hobbyn som verkligen är jag, dans är min grej, jag känner det. Ser redan fram emot nästa gång men kommer öva för fullt här hemma också så att jag blir ännu bättre. SÅ himla roligt! Ska dansa både dansmatta och koreografin som vi lär oss! Dansmattan är ganska bra för takten:) Men jag hade bara lust att berätta för världen att dans gör mig lycklig, att dans är min grej haha!  

Doft till vardags

Jag har olika dofter till vardags och till fest. Tänkte visa en bild på de dofter jag använder till vardags. Jag använder en lite lättare, fräsch parfym och deo. Använder oftast inte några doftande lotion eller så.

dofter

Som ni ser så använder jag en parfym av Britney Spears, jag verkar ha en sorts förkärlek till hennes parfymer då jag äger flertalet parfymer av henne. Kan visa vilka jag använder till fest senare. Deon jag använder är en som är direkt hämtad ur naturen kan man kanske säga då den endast är naturlig. Den har ingen stark doft utan doftar lätt och fräscht vilket jag gillar. Använder den både till vardags och till fest, alla dagar. Har en förkärlek för naturliga produkter också.

Vad använder ni för dofter till vardags?

xoxo.

Förkyld

Är förkyld för tillfället:/ Vill verkligen bli frisk så jag har varit ute och handlat röd solhatt och en näsinhalator och sen ser jag på film och bara vilar så att jag kurerar mig.

...

Inköp

Var ju ute och shoppade igår och köpte lite grejor för håret, tänkte visa en bild på det.

hår
Torr schampo och glansserum

Det är inte bra att tvätta håret för ofta så tänkte att torrschampo var en bra idé och sen vill jag få lite mer ofrissigt och glansigt hår. Har ni något bra hårtips på hur man får sitt eget självfall att bli fint och att minska frissighet så berätta gärna :D

En annan hårprodukt som jag använder flitigt är ett värmeskydd. Eftersom jag tycker det är viktigt att skydda håret när jag ska använda stylingverktyg.

värmeskydd

Finns det några hårprodukter som ni använder flitigt? :)

xoxo.

RSS 2.0