Somriga skor och blommiga klänningar

Sommaren är här, det märks på värmen idag och även på de kläder som alla bär. I sommar är det blommigt och starka färger som gäller och jag hakar på trenden.
Just nu vill jag ha skor i blommor och i färg och likaså klänningar och shorts i blommor och i starka färger. Känns så där riktigt somrigt, underbart! :D

Jag har just funnit ett par underbara "sandaletter" med kilklack och blommiga band, underbara. Så himla söta! :D

http://have2have.se/product.asp?product=9169

Vad vill ni bära i sommar? :)

Artikelskrivande

Denna helg består av plugg. Ska lämna in ett delmoment tills på måndag. Eller 80 % av artikeln ska vara klar och alla delar ska vara på plats. just nu har jag problem med att hålla mig under 7000 ord. Just nu ser det ut att bli typ 10000 ord minst haha. Men jag har idag på mig att korta ner resultatet och försöka få hela resultatet att bli bra, med några bra slutsatser och så där. Sedan har jag lite tid imorgon också för både resultat och diskussion :) Därför blir det inte så många blogginlägg här på ett tag.

När det lugnar ner sig med plugget så har jag en del inlägg att lägga ut. Jag har shoppat en del nya kläder på senare tid som jag måste visa upp :) Jag har fyndat en del i England och sedan har jag köpt en examensklänning som borde komma på posten när som helst och sedan har jag även köpt presenter till Nina. Men de kan jag inte visa upp förrän hon har fått dem haha. Vore lite fail annars ;D Men som ni ser så kommer det dyka upp lite bilder så småningom. Fast jag kanske inte visar upp examensklänningen heller, det får nog bli en överraskning :D

Jag har en del saker som jag vill göra just nu också, inför sommaren:

Göra blonda slingor i håret inför skolavslutningen
Skaffa hårförlängning och klippa till håret inför skolavslutningen
Skaffa linser så man kan gå med solbrillor i sommar
Köpa Peace and Love biljett
Klara min examen

Vi hörs senare! :D ha en bra helg! :D

xoxo.

Happy Birthday

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Ninas födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis Nina på 21 års dagen! =) Hoppas du får en underbar födelsedag! :D

Nina fyller år



London - Day 3 part 2, 14 maj 2011

Efter att vi shoppat i gallerian på lördagen så gick vi till hotellet, efter ca 1 timme ringde Cissi och berättade att hon var på väg till oss och skulle komma om 40, 45 minuter. Vi hade frågat henne om hon ville komma över och ta en drink i baren och sjunga kareoke hehe. Så vi satt och vilade en stund på hotellet och gick sedan ned till stationen för att möta upp henne. När vi träffade henne så var vi alla tre ganska hungriga så vi bestämde oss för att gå till Pizza Hut. Så vi satt där och pratade och hade det jättetrevligt.

Pizza

Jättemumsig Pizza! =)

Efter det så gick vi tillbaka till hotellet, pratade och hade det mysigt på rummet en liten stund innan vi gick ner till baren under hotellet och tog en öl. Kareoken var i full gång där nere och jag och Nina lyckades sjunga två låtar haha. Vi kunde ingen av låtarna så det gick väl så där, men kul var det hehe.

Nina och Cissi

Söta och härliga tjejer :)

Ett lustig grej som hände under kvällen var att en kille sa till Nina: I love you´re Brittish accent! haha! Sedan när vi var på väg ut från puben frågade han: Where´re you from? och jag svarade: We´re from Sweden. och han sa: Yeah, right! haha lite kul. Vi som inte ens pratade särskilt bra engelska, inte jag i alla fall, ringrostig som tusan hehe. Men Cissi är sjukt duktig på engelska! :)

Ja det var väl i stort sett allt om resan. På söndag den 15 maj gick vi upp klockan 08.00 och gjorde oss i ordning för att åka hem, runt 10 åkte vi tunnelbana in till liverpool station, köpte lite godis och gick sedan mot tåget som skulle ta oss till Stansted. På vägen till tåget såg jag en kille som bar keps och solbrillor och såg exakt ut som Johnny Depp, Johnny Depp under förklädnad or what? haha :D Det var några vi träffade som nyligen sett honom i London på riktigt, så det var säkert han hehe.
Allt med tåg och flygresa hem gick jättebra. Inga problem med att hitta någonstans. Hela resan har flytit på bra ingen stress, ingen panik, bara roligheter och vi har hittat överallt! Awesome! :D

Ni får ha det så bra! :)


xoxo.

London - Day 3 part 1, 14 maj 2011

På lördagen vaknade jag och Nina kl 08.00 och gjorde oss i ordning och begav oss in mot westminster. Återigen gick vi och kollade på olika turistattraktioner. Denna gång kollade vi runt på egen hand eftersom Cissi hade dans med sitt crew :)

Nina framför London Eye

Nina framför London Eye.

Nina framför piccadilly circus

Nina framför Piccadilly Circus

Nina på caffé nero

Nina på Caffé Nero.

Vi tog även en rundtur med buss, för att se de olika turistattraktionerna.

Big ben

Big Ben.

Vi hoppade av bussturen vid London Bridge och gick över Tower Bridge och åt mat.

Nina framför Tower Bridge

Nina framför Tower Bridge.

Nina framför Tower Bridge

Nina hoppandes av lycka framför Tower bridge hehe ;D

Efter att vi ätit mat så tog vi tunnelbanan in till Bond street och gick till Primark igen. Hittade ytterligare ett linne och ett par leggings. Sedan åkte vi tillbaka till Stratford och gick i gallerian där, där fann jag ännu mer kläder. Nina gjorde en del fynd hon med :D Bilder på mina kläder kommer senare hehe.

En beskrivning av kvällen under dag 3, kommer inom snar framtid! =) Vi hörs snart! =)

xoxo.

London - Day 2 part 1, 13 maj 2011

På fredagen vaknade jag och Nina kl. 08.00. Runt 10 tog vi tunnelbanan in till westminster och träffade Cissi. Cissi visade oss runt bland de centrala turistattraktionerna. Vi började med London Eye och Big Ben.

London Eye

London Eye.

Big Ben

Big Ben.

Sedan gick vi vidare till trafalgar square.
Trafalgar square

Trafalgar square.

Därifrån gick vi vidare till Caffe Nero där jag drack en jättegod Frappe milkshake med jordgubbssmak, Nina drack något liknande och Cissi drack kaffe. Vi satt en liten stund och pratade. Efter det gick vi vidare till en butik som hette cool britannia och kollade på souvenirer. Och sedan gick vi till piccadilly circus.

Picadilly Circus

Piccadilly Circus.

Beskrivning av dagen fortsätter i ett senare inlägg :)

xoxo.

London - Day 2 part 2, 13 maj 2011

Efter att vi gått till Piccadilly Circus så fortsatte vår vandring till en restaurang/bar, där jag och Nina beställde Fish n' chips. De hade slagit in rätten i papper som skulle likna tidningspapper.

Fish n' chips


Fredagens lunch: Fish n' chips.

Fish n' chips

Fish n' chips

Maten var i alla fall riktigt god. När vi ätit klart så gick vi vidare mot covent garden och kikade i flera affärer innan vi till slut gav oss av till pineapple dance studios för en hip hop klass. Jag inhandlade även ett linne ifrån pineapples shoppingbutik. Riktigt fin är den, perfekt till dans. Hip hop klassen var jätterolig, men svår. En helt annan nivå än vad vi är vana vid. Men det var en jättebra erfarenhet och jag skulle gärna göra det igen! :)

Pineapple dance studios

Utanför Pineapple dance studios, innan vi skulle in och dansa.

Efter att vi dansat så gick vi till primark och kollade på en massa kläder, jag inhandlade ett linne med en londonflagga på, på killavdelningen. Sedan gick vi in på pret a manger och köpte lite fika och gick sedan och satte oss i Hyde Park och pratade och hade det mysigt.

Häng i Hyde Park

Härliga tjejer i Hyde Park :)

Efter vår lilla fikapaus begav jag och Nina oss av till hotellet och Cissi åkte hem till sig. Jag och Nina fixade till oss lite och gick sedan till Sainsbury och köpte oss lite mat och något och dricka och sedan tog vi tunnelbanan till en station i närheten av där Cissi bor och blev uppmötta av henne och hennes kompis Johan. Sedan gick vi hem till henne där två av hennes andra kompisar väntade. Vi pratade lite och hade det trevligt hos Cissi och sen tog vi tunnelbanan in till centrala London och gick till en bar. Det var en riktigt trevlig kväll! :)    

utekväll

Mysig utekväll, med härliga människor :)


Även fredagen var en jätterolig dag, med trevliga människor! :D Jag kommer göra ett inlägg om dag 3 senare, får se om det blir idag eller imorgon kanske :) Men ni får ha det så bra! =)

xoxo.


London - Day 1, 12 maj 2011

På torsdagen gick vi upp väldigt tidigt på morgonen, halv fyra för att vara exakt. jag packade i det sista och sedan åkte vi runt 04.10 till Nina och hämtade upp henne. Både hon och jag hade sovit ca 2 timmar haha. Vi satt även vakna i bilen jättelänge, sov kanske 1 timme eller ngt sånt. Väl vid flygplatsen vinkade Mamma och syrran av oss vid baggageinlämningen och sedan gick vi vidare mot cafeerna och de små butikerna som fanns på flygplatsen. Vi köpte en varsin macka eftersom vi aldrig åt någon frukost, vi var alldeles för uppe i varv hehe. Sedan gick vi in till gaten. Kl 09.55 gick sedan planet och vi satt och pratade hela resan och spelade spel, alla tips om hur man undviker att få ont i öronen verkade även hjälpa. Hade inte ett dugg ont i öronen, skööönt! :D
Vi kom fram till Stansted kl 10.55 Engelsk tid (det tar ca 2 h och 1 kvart till Stansted), man drar alltså tillbaka klockan 1 timme. Väl framme på flygplatsen, gick det smidigt att få vårt bagage. Sedan gick vi och letade reda på tågen som gick in mot liverpool station. Allting gick jättebra, vi hittade dit. Väl på liverpool station så gick vi ut i London, för första gången på resan. Hihi, vi var superlyckliga, och hungriga, så det första vi gjorde var att köpa mat på donken haha. När vi ätit klart, gick vi tillbaka in på liverpool station och tog the tube in till stratford. Väl i Stratford var det dags att leta efter hotellet. Vi kikade lite snabbt på en karta som fanns vid utgången och sedan gick vi på magkänsla för att leta rätt på hotellet. Efter en liten omväg så hittade vi det faktiskt! :)

hotell

Utanför hotellet.

Nina utanför hotellet

Nina utanför hotellet.

Vi gick in i hotellets bar och fann en tjej som stod där, hon hade en fin brittisk dialekt (som var lite svår att förstå, speciellt för oss som var ringrostiga på engelska). Hon bad oss i alla fall vänta på att hotellvärdinnan skulle komma. Efter ett tag kom hotellvärdinnan ned och bad oss vänta lite eftersom hon inte riktigt hunnit städa klart rummet än. Så vi väntade en stund till, men det var inga problem. Efter ett tag kom hon och hämtade oss och tog oss med till rummet. Det var ett gulligt litet rum.
Jag och Nina satt där inne en liten stund, spelade lite kort och så medan vi väntade på att vi skulle få nycklarna till rummet.
Hotellvärdinnan var förresten jättetrevlig, hon pratade tydlig engelska, dock lite snabbt ibland så vi inte hängde med hehe, men hon var trevlig. Hon tyckte vi såg väldigt unga ut, tror hon uttryckte sig ungefär så här; You look like little babies. Och så sa hon ngt om hur vi skulle klara oss i stora London och sa åt oss att gå ner och få hennes nummer så att det bara var att ringa när vi ville hehe. Gulligt =) Sen frågade hon hur gamla vi var och när vi sa det så blev hon förvånad, hon sa att vi såg ut som typ 17 hehe, det var flera under resans gång som tyckte vi såg unga ut, gav oss komplimanger för det hehe. Gulligt tycker jag =)
I alla fall, på kvällen så åkte vi in till themsen och gick på en bar med Cissi och tog en drink och pratade, det var hur trevligt som helst! =) Sedan blev det åter donken igen haha. Men gott var det. 

Härliga tjejer

Nina och Cissi på baren vid themsen.

Senare kommer en beskrivning om dag 2, vi hörs! :)

xoxo.

Back from London

Sen i torsdags och nu till söndag, har jag och Nina varit till London! =) Det har varit riktigt roligt med sköna människor och mycket sevärdigheter! :D Jag kommer att uppdatera om det någon gång under dagen, eller morgondagen! :) Men nu måste jag ta tag i plugget på riktigt! =) Vi hörs snart! :D

xoxo. 

Plugg plugg plugg

Dagarna består av plugg, och ändå står det still. Men jag ska lyckas bli godkänd i den här kursen det bara är så. Hur många nedgångar jag än har hehe.
Men jag ser fram emot helgen. Umgås med Nina, shoppa, åka på rundtur och dansa är bland annat några saker som kommer att hända i helgen. Det kommer endast vara roligheter! :) Ser fram emot det! =) Yey! =) Nej nu ska jag sova så att jag orkar upp 06.20 imorgon för att åter plugga haha.

Ha det så bra alla! :) Vi hörs! =)

xoxo.

Dansuppvisning

Igår hade vi dansuppvisning. Genrepet gick inte så värst bra, på någon av danserna, det var lite förvirrat =) Men när första uppvisningen väl drog igång så gick det helt okej :) ragga dancehall gick väl lite sämre än streeten, för den gick jättebra =) Men på andra uppvisningen gick det bättre på raggan än föregående och lite sämre i streeten då jag missade några steg, dumt av mig;) Hoodien jag hade på mig blev ivägen, så jag rättade till den och kom fel in, men jag körde på som ingenting :) Vi hade det lite sxtressigt jag och Nina, det var bara två låtar emellan de två danserna så vi fick stressa med att byta om, men det gick bra =) Jag är riktigt nöjd över gårdagen =) Nu ska jag öva i massor för KM som äger rum i slutet av maj :) Alla vänner som vill komma och heja på och titta får gärna göra det =) Nej nu ska jag plugga på :)

xoxo. 

Icas reklamfilm

Haha så söt reklam :D Enligt mig! :D Den sätter sig verkligen på hjärnan =) Gillar ni den, eller inte? =)

Workshop i juni

Idag fick jag reda på att Cissi (min förra danslärare) kommer hit och hälsar på! =) Och hon ska hålla i en workshop för dem som vill på dansstudion! :) Det ska bli så himla roligt. Hon ska hålla i tre olika klasser och jag tänker gå på allihop =) Yey! =) Ser fram emot det! =)


xoxo.



Plugg och åter plugg

Från praktik till plugg. Det är så mina dagar ser ut. Jag har nyss slutat praktiken:) Men jag har endast bytt rum, jag och Nina ska plugga tillsammans. Vi kämpar på hon och jag. Det är i alla fall roligt att få träffa Nina, mycket roligare att plugga tillsammans än att sitta själv :)
Men anledningen till att jag inte skriver så ofta här på bloggen är att jag har fullt upp=) och sedan har jag inte heller så mycket att skriva om :) Jag hoppas att det snart blir lättare. Och efter Londonresan kommer jag ju säkert ha en del att berätta och visa upp i alla fall! :D På söndag blir det ju också en del roligheter :D En hel dag full med dans! :D


xoxo.

Märkestagning

Idag hade vi märkestagning. Min andra märkestagning ever, och jag är asnöjd! =) Både jag och Nina ägde! haha :D Nu är det dansuppvisning kvar, som är nästa helg och sedan KM den 29 maj! =) Ser fram emot dem båda! :D YEY! :) Här kommer lite bilder på diplomen från båda märkestagningarna jag gjort och även medaljerna :) Kommer även några suddiga bilder från dansen =)

diplom

Fick 95 av 100 poäng första gången på märkestagningen på brons-nivå.

diplom

Fick 95 av 100 poäng även andra gången på märkestagningen på silver-nivå, alltså blev det en förbättring! :D

medaljer

Bronsmedalj till vänster och silvermedalj till höger :)

dans

En suddig bild får avsluta detta inlägg! =)

En lyckad dag var det i alla fall =)

xoxo.

RSS 2.0