Drömmar

Alla har vi olika drömmar om framtiden och alla ska vi följa den väg vi själva vill gå. Alla kanske inte heller har sin väg utplanerad, men det gör inget. Så småningom vet man. 

Det finns inget rätt eller fel när det gäller drömmar. Vissa drömmer om kändislivet, om att göra något stort av livet som att flytta till större städer och bli något stort eller bara utforska världen. Andra drömmer om mindre, men inte på någotvis mindre viktigt. De drömmer om att bilda familj, skaffa hus och bo i den lilla staden och bara vara.

Alla vill vi olika saker och det är okej att inte veta heller, det viktiga är att var och en följer sitt hjärta.

Livet är i ett sådant skede för mig att många flyttar och har stora drömmar. Jag är egentligen nöjd med det jag har. Jag är nöjd med att vara kvar här i den här lilla staden och vara nära familj och vänner. Sedan vill jag gärna vara i London en period. Men just nu är jag ändå nöjd :)

xoxo.

Step Up 3

I fredags hyrde vi filmer. Step U 3 var en av dem. Har nyss tittat på filmen. Blev rejält danssugen. Inte så konstigt heller med tanke på att det är riktigt schysta dansscener i den. Handlingen är också bra faktiskt. Jag gillar den. Kanske kan göra en recension senare, för nu ska jag dansa haha.

Ha det så bra! ;D


xoxo. 


Studera i London?

Jag har funderingar på att under en kortare period under nästa termin, studera i London och läsa engelska. Det vore riktigt spännande och jag har alltid drömt om att studera där. Så det här är ett steg åt det hållet. Ett steg att få utforska en annan del av världen. Det vore riktigt roligt. I love London! =) <3

Någon av mina vänner som tycker det låter som en rolig idé och har lust att följa med hehe?=) I så fall säg till hehe :D

xoxo.

När ångesten kommer smygandes

Alla känner vi ångest, alla känner vi oss nere och bekymrade, rent av deprimerade.
Ibland står man där med endast dystra tankar och inget mer och det är inte lätt att bryta sig loss.
Ingen gillar egentligen denna ångest och när den kommer smygandes tar den lätt över, varför?
Varför låter vi oss tryckas ner? Har vi ett behov av att känna smärta?
Varför vill vi känna den?
Kanske är det för att veta att vi lever.

Vi väljer smärtan. När ångesten kommer krypandes hos mig så sätter jag mig ner och känner efter, vad är jag rädd för? vad är det som orsakar smärtan? Oftast är det tankar om ånger, varför gjorde jag så? Eller tankar som börjar med tänk om... Tänk om allting går fel? tänk om jag faller? Sedan inser jag plötsligt att jag inte kan styra varken det som varit eller det som komma skall.

Jag styr det som är nu. Jag väljer därmed bort min ångest och fokuserar på det som gör mig glad just nu, utan att tänka på allt som kan gå fel. För åtminstone så gör detta val mig glad just nu och varför ska jag ångra något som gjort mig glad? Istället ska jag när jag tittar tillbaka, känna tacksamhet för att jag fått den stunden av glädje och lycka. För oavsett vad som händer i framtiden så har jag ändå den stunden.

Man ska aldrig titta tillbaka med ånger, allting för något gott med sig. Man ska aldrig tänka framåt och tänka på allt som kan gå fel. Istället ska man blicka framåt och se allt som kan gå rätt. Det som hänt då var då, det som händer i framtiden är oförutsägbart. Men det som är nu är något att styra över. Därför sätter jag mig ner när ångesten kommer smygandes och styr mina tankar bort från allt det negativa och in i det positiva för att njuta och kunna vara glad i nuet. För egentligen så är nuet allt som betyder något.

Med denna text vill jag hjälpa andra, jag vill visa att det finns en annan väg att vandra, det finns en väg av glädje. Glöm aldrig att leva i nuet och tänka på allt det bra som kan hända. Ni klarar det, ni är starka!
Jag lovar ingen att livet alltid är lätt, det finns alltid stunder som är jobbiga för alla människor här i världen men det gäller att kämpa vidare! Bakom hindret finns nya möjligheter! :) Ni är starka, ni klarar det!
Lycka till! =) 

xoxo. 

Gårdagen

Det var en riktigt trevlig kväll igår. Vi kom hem till Emelie och Filip runt halv tio, tio tiden, vi pratade och hade det trevligt. Klockan 23 drog vi till bussen och in till stan och sedan gick vi och tog ut lite pengar, träffade roliga personer i kön det var sjukt mycket folk ute. Vid bankomaten i stan bredvid finns det en klubb och det var jättemånga som verkade gå in där. Vi hade dock bestämt oss för att gå till, jag kallar den klubb V för den har så krångligt namn hihi :D Vi hade i alla fall aldrig varit på den klubben tidigare, trodde nämligen att det var typ 23 årsgräns där eller något men tydligen var det 20 årsgräns. Så det var ju kul att vi kunde gå hihi. I alla fall så var det helt okej mycket folk när vi kom dit och stället var faktiskt riktigt fräscht! :D Lite litet dansgolv för en dansare som jag, jag är en sådan tjej som kan dansa nonstop hela utekvällen för att jag verkligen älskar att dansa! :D men i övrigt så tycker jag nog att denna klubb har bland de fräschaste lokaler bland uteklubbarna här i trakten :) Och vi hade verkligen jätteroligt där inne, vi dansade och pratade och jag blev även bjuden på två drinkar! :) En av min söta Edvin och en av någon trevlig tjej jag träffade där inne som mina vänner kände till =)  Efter några minuter där inne så var det i alla fall helt fullt med folk och det var helt awesome! :D jag, Edvin och Markus drog tyvärr ganska tidigt för att Markus skulle skjutsa oss tillbaka hem och han ville in och träffa Carro. Från början skulle jag och Edvin ha sovit kvar i staden bredvid men det gick tyvärre inte sen så då blev det att Markus skjutsade helt enkelt. Vi mötte i alla fall upp Carro, Emma, Lisa och Elin på Max och så blev det en god måltid där. Jag var hungrig haha ;D Vi pratade och hade skojs och senare drog vi hemåt, kom i alla fall hem runt 3 I think =)

Ni får ha det så bra =)

xoxo.

Fest

Hej, hej :)

Sov hos syrran och emma igår kväll :) och idag på dagen har jag, emma, carro, lisa och markus varit ute i köpcentret och de andra har shoppat loss hehe :) Nu på kvällen ska jag ge mig av till vänner i staden bredvid och förfesta och sedan gå ut. Det ska bli riktigt roligt =) Nu ska jag göra mig iordning :) Vi hörs =)

xoxo.

Street dance <3

Idag var det åter dags för en ny danslektion i street dance. Det var verkligen hur roligt och underbart som helst=) Vi repeterade mest den koreografi vi redan lärt oss och fick öva mycket på den sista delen som är svår. Den behöver övas på för min del då jag ofta blir lite seg i den. Men övning ger färdighet och det var jättebra att vi övade den på lektionen. Dock var det lite sorgligt idag då Cissi slutar på dansstudion för den här terminen. Hon ska iväg och leva ut sina drömmar vilket är jätteroligt för henne =) Vi elever kommer dock sakna lektionerna med henne då hon verkligen är den bästa dansläraren! =) Hon är superduktig! =) Och jag är tacksam för att vi fått lära oss så mycket av henne inom dansen =) Och kanske kommer hon tillbaka senare =) Vilket jag så klart hoppas :) Men jag vill önska henne lycka till! =)

Som sagt så var lektionen i alla fall jätterolig :D och jobbig hehehe men det är så det ska vara =)
Vi hörs =)

xoxo.

Goddag

På morgonen hade vi vår pitch/redovisning för examinatorerna, det gick ganska bra faktiskt. Vi blir nog godkända i alla fall =) Jag och Nina sprang sedan en kort sväng på stan och sedan bar det av hemåt igen. Så nu har jag pysslat lite här hemma och senare blir det street dance som gäller! :D Jag är taggad! :D Som vanligt (A) Är inte så bra på de senaste stegen vi lärde oss, har inte hunnit öva så mycket har varit upptagen med skolan. Nej men nu ska jag kika lite på TV och sedan göra mig iordningen för dansen :) Vi hörs!

xoxo.

22 februari 2011

jag vaknade klockan 10 hemma hos syrran och Emma i morse. Emma och Elin drog nästan direkt när de vaknade så jag och carro tittade lite på tv och åt frukost tillsammans. Sedan kom Nina förbi och vi båda gick tillsammans mot stan och tog en buss in till skolan och träffade Karin. Vi gjorde de sista gejerna av projektet och sedan gjorde vi en powerpoint och bestämde vilken del som var och en skulle säga på redovisningen som vi har på torsdag. Imorgon ska vi träffas och öva inför presentationen tillsammans. Efter att vi pluggat klart så drog jag hem en snabb sväng och kikade lite på TV och bara tog det lugnt. Sedan for jag in till stan igen och träffade Elin, jättetrevligt! =) <3 Vi gick hem till henne och pratade lite och såg även på filmen Marie Antoinette. Jag åkte hem vid 22-tiden och väl hemma väntade det thaimat. Pappa har varit på matlagningskurs igen och så klart hade han god mat med sig hem och det behövdes, för jag var hungrig! :D Mumsigt var det i alla fall. Sedan efter det har jag mest suttit lite vid datorn =)

Ni får ha det så bra! =)

XOXO.


Pluggdag + Myskväll

Idag så har jag pluggat en hel del =) Först plugg med Nina och Karin i skolan och sedan åkte jag hem och åt och sedan begav jag mig hem till syrran och så fick hon hjälpa till med att måla lite bilder till redovisningen som vi har på torsdag. Jag har även själv lagt in lite ny text till projektbeskrivningen så att vi får med all kurslitteratur. Nu på kvällen ska jag, emma, elin och syrran mysa framför TV,n det blir väldigt trevligt =)

Vi hörs senare ! =) 

xoxo. 

Vill dansa street nu!

Såg just på filmen street dance ifrån UK, och jag blev så himla sugen på att dansa! =) Imorgon ska jag ta och öva de nya stegen vi lärt oss, ser fram emot det! =) Men ser ännu mer framemot att få dansa på danslektionen! =) Jag ska även ta och boka in en tid i en danslokal snart, ser framemot det för då kan jag göra markarbetet ordentligt! :) Dansa street dance är det bästa jag vet! <3

Vi hörs! =) 

xoxo. 

Helgen

I fredags åkte jag hem till Edvin och vi hade tv-mys. På lördagen åkte jag och Edvin hem till mig och jag gjorde mig lite fin och sedan åkte vi hem till Carro och Emma och var på sen inflyttningsfest =) Flera av mina underbara vänner var där =) Mycket trevligt! =) <3 Det var inte menat att jag och Edvin skulle med ut sen för jag hade inga pengar men när vi fick reda på att det var gratis så ville jag ju med ut. Så vi följde med =)  
Efter krogen åt jag och syrran och hennes polers lite mat, Edvin och Markus gick hem till Carro och hämtade bilen och sedan hämtade de oss och åkte hela vägen ut dit Edvins föräldrar bor, Markus och Carro släppte vi av hos Markus. Vi kom i säng vid fyra tiden. 
Dagen efter var jag skapligt trött. Idag med andra ord hehe. Jag skulle i alla fall upp och dansa. Det var superkul som vanligt. Vi la inte på så himla mycket nytt. Efter det blev det släktkalas som gällde. Jättetrevligt och mysigt att träffa alla =) Jag har nyss pluggat lite här på kvällen och nu ska jag ha lite filmmys och sedan sova för att vara redo inför plugg imorgon =) Ha det så bra alla =) <3

xoxo. 

Myskväll

Just nu sitter jag i soffan och ser på TV med Edvin, myys! =) Imorgon åker vi nog in och ser på gymnastik, Edvins kompis tävlar, mycket trevligt! :D Sedan blir det fest med vänner på kvällen! =) Underbart! :D Men nu ska jag umgås! =) ha en trevlig kväll allihopa! =)
xoxo.

Street dance och filmmys

Under gårdagen så pluggade vi från klockan två och fram till halv sex. Sedan var det dags och bege sig av till dansen. Vi upprepade de nya stegen vi lärt oss och sedan lade vi på en till åtta. De nya stegen var en riktig utmaning, markarbete eller vad man nu säger;D Haha vi ska i alla fall kräla runt på golvet lite! :D Movesen är ascoola, när alla kan göra dem snabbt, och synkat så kommer det bli grymt! :D och jag kan säga att de orsakade många skrattattacker igår, så sjukt kul! :D Kommer bli jätteroligt att öva på! :D Kunde lätt ha dansat i två timmar! :D och Cissi var awesome på att lära ut som vanligt! =) Vi kommer sakna henne när hon flyttar =)

Efter dansen åkte jag hem till Linnea. Linnea gjorde hamburgare till oss alla och sedan såg vi på skattkammarplaneten och anastasia. nostalgi :) Det var jättemysigt verkligen. Det är alltid lika roligt att umgås med Linnea :)
idag så kom kusin Linus hit klockan halv åtta :D Jätteroligt att träffa honom innan han åker iväg till Schweiz :D Vi har sett på mysteriet på greveholm, återigen nostalgi :D Myyys! :) Nu ser vi på SATC :D Älskar den serien hahaha, har nog sagt det några gånger nu =) Vi hörs senare! =)

xoxo.


Vila

Nu är jag hemma igen, har varit det ett tag. Det var väldigt mysigt under fikastunden i alla fall. Carro och Emma tyckte jag skulle sova kvar, men jag har skola hela dagen imorgon så ville hem och sova i tid. Plus att jag känner mig sjuk så jag behöver sömnen. Jag hoppas det blir bättre till imorgon. För det är verkligen heldag och kanske halvkväll i alla fall som gäller. Men vi hörs senare!


xoxo.


Födelsedagsfika

Jag vill börja detta inlägg med att ni får ursäkta att jag inte lägger upp så mycket bilder som jag kanske borde. Min kamera är nämligen trasig =/ Men ska försöka lägga in massor med bilder när vi fått den fixad hehe. Det blir ju så mycket roligare då :)

Snart ska jag iväg hem till syster och Emma. Emma fyller år idag så jag ska dit på en fika. Det kommer bli mysigt. Alltid trevligt att träffa dem. Emma är ju som en syster hon med hihi. Grattis till dig! =) <3 Och jag hoppas din dag varit/är awesome! :D <3
Vi hörs senare allihopa! =)

xoxo.

Praktik

Praktiken börjar närma sig med stormsteg. Idag var jag på mitt första möte med min handledare. Det var skönt tyckte jag. Jag fick reda på ett ungefär vart jag ska ta vägen när jag börjar om två veckor. Jag fick även höra vad för idéer de har för mig. Det lät riktigt intressant faktiskt och det ska bli roligt att lära sig. Just nu så vet man inte så mycket om vad som händer när man har gått klart skolan, vad kan man förvänta sig av arbetsplatserna? Min förhoppning med praktiken är att jag ska få reda på hur det kan se ut i det riktiga arbetslivet, att jag ska få mer erfarenhet. Det känns som att jag kommer att få lära mig detta och det är bra så slipper jag stå fullt så hjälplös när jag väl går ut skolan nu till sommaren hehe. 

I övrigt så kommer denna dag bestå av plugg hemifrån. Vilket är bra, jag känner mig lite krasslig och behöver vilan känner jag. Vi hörs senare! =) 

xoxo.  


Happy Valentine's day

Igår var det alla hjärtans dag. Hela förmiddagen tillbringades med att plugga. På kvällen så gick jag och Edvin ut och åt thaimat, Edvin bjöd. Jag hade bokat bord dagen innan. Inne på restaurangen var det ganska mycket folk. Maten var jättegod och det bästa med allt var ju att jag fick tillbringa kvällen men Edvin =) <3 Han är så fiin! =) Efter maten gick vi över till hemmakväll och jag köpte en påse chips. Hittade även ett par filmer som jag vill se inom snar framtid (vi hyrde aldrig någon film). Sedan gick vi över till biografen och hämtade ut våra köpta biljetter och Edvin köpte lite popcorn och två läsk till oss. Klockan nio startade filmen. Vi såg Love and other drugs. Och efter att ha hört av andra att filmen var lite för mycket (Det var mycket "intima" scener)   så väntade vi oss inte så mycket av den. Vi blev positivt överraskade. Vi hade egentligen ingen aning om vad filmen handlade om innan vi såg den, vi hade endast sett lite korta klipp av reklamen. Storyn i filmen var bra och passade bra för alla hjärtans dag. Den var kärleksfull. Filmen var alltså bättre än vi trodde på grund av att vi haft ganska låga förväntningar. Den var bra enligt mig i alla fall även om den kanske kan uppfattas som pinsam med många "intima" scener. Men vi hade väntat oss många fler sådana scener på grund av det vänner runt om oss sagt och när vi sen såg sen filmen så tyckte vi inte att det var så mycket i alla fall. Kan kanske vara bra att vara förbered på att det är många "intima" scener innan man ser filmen. 
I alla fall så var min alla hjärtans dag helt underbar :D Det var underbart att umgås med Edvin och ha det mysigt tillsammans, jag fick även ask med godis hjärtan av honom =) Hoppas alla andra haft en bra alla hjärtans dag! :)

xoxo.
 

Party + Vänner + Dans = Underbar helg <3

Helgen har varit underbar. I fredags så pluggade jag och Nina på dagen och sedan drog jag hem, satt på mig en partyoutfit och sedan drog vi och hämtade upp Nina och åkte hem till syrran och Emma. Vi träffade Tommy och Elin utanför lägenheten och sedan gick vi tillsammans in och där var dem; P3, markus, emma och syrran =) Vi hade jätteroligt, vi pratade och lyssnade på musik och hade dansuppvisning för varandra :D Man ska alltid tagga med dans! :D <3 Det är ju det bästa som finns så! :D Sedan efter förfesten så drog alla utom p3 till krogen för att se Daniel Adams-Ray. Tyvärr så drog någrainnan daniel Adams-ray började, men det var kul i alla fall :) Och jag och Nina stannade enda tills kvart i två åtminstone sen kom Edvin och hämtade oss =)
På lördagen så vaknade jag och edvin vid typ 11 och sedan gick vi upp och gjorde mat och sedan följde jag med mamma och pappa och handlade en tavla och mat:) Sedan var det bara att åka hem och hämta Edvin i stort sett och bege sig av hem till emma och carro igen =) Markus och Carro bjöd nämligen på tacos =) Mumsigt var det! :D Vi stannade där i två timmar och Emma joinade oss efter ett tag =) Sedan begav vi oss alla hem till p3 på förfest =) Jag mötte upp Eve på vägen =) Väl hemma hos P3 så bev det lite ps3 move =) Riktigt roligt faktiskt =) Vi skjöt pilbåge och kastade boule =) Sedan tog vi och såg på melodifestivalen:) Tyvärr ingen låt som föll i min smak ;) men vi hade det trevligt ialla fall :D Efter melodifestivalen tittade vi på lite dans, dansuppvisning som både p3 och sara var med i:) Jätteduktiga var de =) Det var skoj =) Efter det så åkte vi hem =) Jag orkade inte gå ut efter att redan ha festat under dagen innan och sedan så skulle jag dansa idag så ville vara pigg och kry ;D Fast vart ganska trött ändå idag haha :) Blev rätt sent i säng iaf för mamma och pappa hade besök hemma =)
Ialla fall idag så har jag dansat ragga dancehall, gick la sådär, mina händer och ben vill inte samarbeta för mig :D Eller snarare blev det för mycket att tänka på för lilla mig :D Men träning ger färdighet :D Roligt var det i alla fall :D Även om street dance ligger mig närmast om hjärtat! :D Men all dans är kul ;D <3 Nu på kvällen ska jag plugga lite =) Och sedan bara mysa med min fina pojkvän =) <3 Ni får ha det så bra! :D <3
xoxo.

Dans och övernattning

Dansen idag var hur rolig som helst :D I love it!
Just nu är jag hos Linnea, vi ser på sex and the city! =) Vi har det mycket trevligt! :) Jag bloggar mer imorgon =) Ni får ha det så bra! =)

xoxo.

Onsdag

Idag så har jag pluggat nästan hela dagen. Jag och Nina började plugga vid klockan 11 och pluggade sedan fram till halv två och sedan åt vi lunch i en halvtimme och efter det började lektionen. Lektionen höll på till 5. 
jag var hemma kl 6 och direkt hemma så väntades det mat. Sedan tittade jag en kort stund på tv och efter det övade jag dans. Mest på street dance. Det blev även ett litet styrkesträningspass. Hela kroppen körde jag idag. Efter det har jag bara suttit vid tv och dator. Snart ska jag krypa ner med en bok och läsa lite.
Imorgon är det dans som gäller, wiho! :D 

xoxo. 

The Carrie Diaries

Här om dagen så läste jag ut boken The Carrie Diaries som handlar om Carrie Bradshaw innan serien sex and the city. Boken tar upp viktiga ämnen som kärlek, vänskap och framtiden. Carrie går sista året i high school och kämpar för att komma in på en kurs i kreativit skrivande som hon vill ta under sommaren, hennes stora dröm är att bli författare och bo i storstaden New York. Hon möter motgångar under året, hon blir förälskad och vänskapen sätts på prov och hon får reda på vilka hon verkligen kan lita på. 

Jag tycker att den var bra och det var roligt att läsa om Carrie och hur hon var innan hon blev den unika kvinnan i sex and the city. Jag älskar serien och tycker att den är underbar och gillar nog den bättre än boken. Men den var absolut läsvärd!  

bok


xoxo.


Tränat

Det flöt på i skolan idag. Vår handledare verkade tycka att våra idéer till reklamprojektet var bra, så det var ju skönt. Nu gäller det bara att plugga i massor för att få ihop allt. Efter skolan så åkte jag hem och tog det lugnt. Pappa åkte på matlagningskurs och kom sedan hem med gooood mat! :D det gillar vi! :D Nu på kvällen har jag tränat lite. Jag övade dans, sedan körde jag lite benböj och lite andra benövningar, även armhävningar blev det idag. Blev en slö träning idag i alla fall så får träna hårdare imorgon efter skolan =) Imorgon blir det heldag! Ska träffa Nina och plugga på förmiddagen och sedan har vi föreläsning från 14-17. Hoppas det är intressant hehe. jag funderar på att mysa ner mig och se på en film! =) Ha det så bra! =)


xoxo.

Tidig morgon

Idag vaknade jag 06.30, är skapligt trött. Jag har inte sovit allt för många timmar hehe. Men idag blir det fullt upp. Jag och Nina ska träffa Karin kl. 12 och prata reklamprojekt sedan vid 14 tiden ska vi träffa vår handledare och diskutera ännu mer, vi har en del frågor. Sedan får vi se om det blir ytterligare plugg efter eller hur det blir hehe. När jag kommer hem ska jag träna styrka och dans, nu har jag haft en lugn dag sen i söndags och eftersom jag aldrig fick någon riktig träningsvärk efter det, trots de båda passen så lär jag träna hårt ikväll hehe ;D Kanske ska man hinna med att boka danslokal också ?=) Annars får det nog bli imorgon :) Ni får ha en bra dag! =) 


xoxo. 

Min pojkvän är en RS-nörd :)

Hahaha nej då han är inte så mycket nörd ;D Men ibland ska han in och titta till sitt spelande (rs är allltså ett onlinespel) =) Jag har inget vettigt att skriva det kanske märks? =) Jag hoppas att fantasin kommer tillbaka och jag kan skriva något roligt inlägg senare idag :D Så vi hörs senare everyone! =)
xoxo.

Träningsdag

Idag har jag varit duktig och tränat i massor. Jobbigt och skönt har det varit. På dansen så gjorde vi om lite i koreografin som vi redan lärt oss och sedan lade vi på ett svårt steg. Det krävs att man har lite starka benmuskler, är smidig och har balans. Jag vet inte mina benmuskler är väl inte de bästa precis men min balans är nog hundra gånger sämre :D Så den där delen av dansen lär jag nog öva i massor så att jag får upp styrkan och balansen hehe. Ska försöka göra lite övningar för balans och ben ganska ofta. Även resten av kroppen förstås. Det var dock jätteroligt att dansa som vanligt förstås :D
Efter dansen så gick jag och Linnea upp för den långa backen hem till henne och åt lite vegetarisk köttfärssås och spaghetti, gott var det =) Sedan gick vi tillsammans upp för resten av backen, till zumban. Passet höll på i en timme och de går ganska fort fram med de olika movesen så det var lite svårt men efter ett par gånger är man nog inne i det :) Och det var bra träning. Benen är tunga efter de båda passen.
I övrigt så har jag haft en riktig träningsvärk i ryggen sen streetdancen i torsdags! :) Det mesta har gått över nu men jag kände mig lite stel i den när jag skulle göra bodywaves och isolations med de olika delarna av överkroppen hehe:) Men det är bra att jag har känt att träningen tar något. Får hoppas att jag har lite träningsvärk imorgon med  =)
Nu är jag återigen hemma hos Edvins föräldrar och jag och Edvin ska nog tillbringa kvällen i soffan =) Mysigt! :D Ni får ha det så bra allihopa så hörs vi imorgon troligen =)

xoxo.

Ragga & Zumba

Idag är det en myskväll med en massa film och gott :) Men imorgon är det slut på slöandet för min del för då är det ragga dancehall och sedan zumba fitness som gäller, wiho är taggad som f*n! :D Kanske skriver om det på kvällen imorgon sedan :) Annars skriver jag på måndag:) Nu ska jag mysa framför "klassikern" crocodile dundee:D Ha det så bra allihop! :D
xoxo.

Melodifestivalen

Idag drog melodifestivalen igång med första omgången och jag har såklart suttit i soffan och sett på det:) Det är mysigt att det har dragit igång igen. Min favorit i dagens omgång var Danny. Vem/vilka tyckte ni skulle ha gått vidare direkt till final? Blev det de som ni hoppades på?


xoxo.

Streetdance <3

Idag var det dags för ännu ett pass i streetdance! =) Det var fantastiskt roligt och jag önskar att lektionen skulle vara mycket längre! :D Vi gick igenom den del vi lärde oss förra gången och sedan lärde vi oss en ny åtta. Jag lär öva mycket hemma =) Men det kändes som det var lättare att hänga med i det högre tempot den här gången =) Jag kommer ihåg stegen, så nu är det bara att finslipa på det =) Koreografin kommer att bli grymt snygg! :D

Cissi pratade även om träningar för de som är intresserade av att börja tävla inom hiphop. De som kände sig vana vid dans och redo för att tävla fick gå och testa nu i veckan. Det vore så himla roligt att börja tävla. Jag vill verkligen göra det. Men jag är nog inte redo redan den här terminen. Jag får helt enkelt öva i massor nu under våren och satsa på att vara redo för att tävla höstterminen istället. Jag inser att det kommer bli mycket hårt jobb och att jag kommer behöva dansa några timmar per dag och verkligen försöka ta åt mig av allt som Cissi säger att det är bra att öva på. Jag ska suga åt mig allt som en svamp! :D För jag ska tävla! :D Både jag och Nina ska satsa på nästa termin! AWSOME! :D Dags att boka privatlektioner och lokal där jag och Nina kan dansa på fritiden! =) Yesbox! :) Nej nu ska jag ta och läsa lite =) Vi hörs imorgon everyone! :)

xoxo.

 

Bedtime story

Nu ska jag ta och läsa lite i The Carrie diaries och sedan göra mig i ordning för att sova. Vi hörs imorgon =) Men det blir sent på kvällen för imorgon är det lektion som gäller och sedan plugg med Nina och efter det ska vi iväg och dansa. Ha det så bra! =)

xoxo.


Just nu...

Dansar jag streetdance till...  

 
Rollin' - Limp Bizkit 

Dansspel till kinect

Jag har tidigare lovat att jag ska skriva lite vad jag tycker om de olika dansspelen som jag har till kinect. Jag har tre dansspel; dance central, dance paradise och dance evolution. Jag kommer att gå igenom dem var och en för sig och berätta vad som är bra och dåligt med dem. 

Dance central - detta spel är roligt och en av de bättre av de tre spelen som jag har. Spelet är jättebra när man vill dansa själv hemma. Man lär sig en koreografi som man dansar till olika låtar. Många låtar känner man igen, vilket också är ett plus. Det finns olika nivåer på koreografierna. Det som är lite synd med detta spel är att man inte kan dansa två samtidigt. Man kan battla men då gör man det i omgångar.

Dance Central:
spel

Dance evolution - är även det roligt och lämpar sig bra när man ska bjuda hem sina vänner till en tjejkväll. I detta spel ser man sig själv i tvn och man kan dansa två och två samtidigt och det är kanonbra. De minus som finns är att låtarna inte är så himla kända och sedan lär man sig ingen koreografi. Man ska följa dansarna som dansar men det är bara vissa moves som är nödvändiga, dessa visas genom olika tecken och det är via dem man får poäng.

Dance Evolution & Dance Paradise
dansspel

Dance paradise - det positiva med det här spelet är att det har några kända låtar. I övrigt är jag inte så förtjust i detta spel. Man följer en "animerad" gubbe som står vid typ en dansplatta eller vad man ska säga och man ska göra lika som den. Jag tycker movesen är tråkiga och figurerna också. Men ett annat plus är i alla fall att man även i detta spel kan dansa två och två bredvid varandra.

Ja det var vad jag tyckte i alla fall :D Jag är glad över alla mina dansspel :) Vill verkligen ha allihopa =) Jag har hört att det ska komma fler dansspel och det hoppas jag verkligen och då ska jag köpa dem med =)

xoxo.


♪♪♪♪♪♪♪♪♪

♪ we dance on ♪


Skola

Idag vaknade jag tidigt och åkte in till skolan. Det var riktigt intressant. Den handlade om copywriting. Möjligheten finns att det är det som jag ska jobba med senare så det var väldigt roligt att lyssna på det.
Efter lektionen så samlades jag, Nina och Karin för att strukturera upp reklamprojektet lite. Vi har delat upp det vi ska skriva och har även en grundidé som vi kan bygga vidare på. Denna idé ska vi också fundera vidare på.
Sedan åkte vi alla hemåt, jag träffade syster på bussen som skulle hem hit för att låna Internet. Vi bestämde oss för att ta en liten promenad och hoppade av några hållplatser senare än vår egentliga avstigningsplats. Det var skönt att gå i det vackra, soliga vädret.
När vi kom hem så blev det mexicana soppa framför tvn. Nu blir det lite mer tvtittande och sedan ska jag kanske hjälpa syster med någon engelsk text. Jag ska även träna på dansen. Vi hörs senare! =)

xoxo.

Kväll

Jag har tagit det lugnt mesta dels av den här dagen och gjort mest det som jag haft lust till. Jag har dansat och kikat på tv och bara haft det bra. Jag har även pluggat. Jag har inte haft något bra att skriva om idag så förhoppningsvis kommer jag på något att skriva imorgon. Då ska jag i alla fall till skolan och göra lite nytta. Även recensionen av mina olika dansspel till kinect får dyka upp imorgon. Vi hörs då =)


xoxo.


Dans citat






"Dance make music visible"







tisdag den 1 februari

Dagen kommer vara lugn. Den kommer bestå av plugg och mys! Mys med syster. Vi ska strax ta och öva lite ragga dancehall och sedan ska vi dansa lite på kinect, det var ett tag sen jag dansade på det. Senare ska jag även ge en liten recension om de olika dansprogrammen som jag har på kinect.
Egentligen har jag inget jätteroligt att skriva om, bloggtorka. Vi får se om jag kommer på något senare att skriva om. Annars kan ni läsare gärna få ge förslag om ni tycker det finns något bra som jag kan skriva om, som ni vill läsa! :) Vi hörs senare! =)
xoxo.

Mulan & Eclipse

Idag har jag sett på Mulan, det var så himla längesen jag såg den. Jag älskade verkligen den filmen när jag var liten och jag förstår varför. Den är jättebra. 
Syrran har också kommit och hälsat på idag. Hon ska sova här i natt, jättetrevligt! =) I alla fall så har vi sett på filmen Eclipse nu på kvällen, har inte sett den sen den gick på bio. Den var i alla fall bra tycker jag. Nej, nu har jag funderat på att krypa ner i sängen, kanske läser någon sida i någon av mina nya böcker. Kan bara inte välja vilken. Svårt val. I alla fall så behöver jag sömnen för att kunna vara kreativ imorgon. Ska tänka över idéer till ett reklamprojekt och sedan ska jag leta reda på bra och dålig reklamtext. Ni får ha det så bra, vi hörs imorgon =)


xoxo.

RSS 2.0