Rösta på min chipssmak! :D

http://mysmatchen.se/bidrag/chicken-with-sweet-chili/

Smaken för den som vågar och gillar att testa nya smaker! :D Gå in och rösta! :D Det blir en spännande smakupplevelse! :D

Dålig uppdatering

Jag har varit dålig på att uppdatera ett tag. Jag har haft så himla mycket att göra. Jag har helt enkelt inte haft någon ork att skriva. Jag ska försöka bli bättre på det =)
Tyvärr kommer jag ha fruktansvärt mycket att göra resten av veckan, så det kan bli svårt med några uppdateringar då =) Men på måndag ska jag försöka skriva igen :) Men nu måste jag sova =)

Vi hörs! =)

xoxo.

Streetdance

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och sova. Jag ser fram emot morgondagen. Streetdance förgyller min dag. Dans är underbart, jag längtar! =) Jag längtar till helgen och är glad för att den här veckan kommer att ge mig så mycket dans! :) helt underbart :) Tänkte bara uppdatera med det här korta inlägget =) Jag har inhandlat en del grejor idag :) kanske visar en bild på det senare :) Väldigt nöjd blev jag i alla fall av allt :) Jag fick med mig hem: 1 par shorts, en grön blus, tre par leggings, ett halsband, ett par mjukisbyxor och en mascara! :D Yey =) Men jag har inte inhandlat kläder på typ två månader, jag har typ inte handlat något till mig själv alls :) Så nu handlade jag så att det räcker ett bra tag, flera saker var det rea på också :) Jag ska hålla i pengarna och spara ihop till en resa och inför en lägenhet, men ibland måste man unna sig lite! =) Nej time for bed! =) Vi hörs =)


xoxo

Ragga dancehall workshop

På lördag kommer en av sveriges bästa ragga dancehall crew till dansstudion =) Jag ska nog anmäla mig till det idag :) Nog för att nivåerna är medel och avancerat men det blir en utmaning för oss :) Och det blir superroligt =) Jag kommer ha fullt upp i helgen:) På fredag blir det arenan, på lördag blir det workshopen och på söndag blir det lektion i ragga dancehall :) Superkul! :) Mycket träning har helgen att erbjuda, och när det gäller dans säger jag gärna ja :D Så himla roligt! :D Kanske blir ett zumba pass också :D Nu ska jag mysa framför tvn med Edvin och så ska vi plugga lite =)

xoxo.


Tatuering

Jag har sedan länge funderat på en tatuering. Jag är väldigt sugen på det. Jag vill skriva Dance på mitt handledsslut eller vad man ska säga. Så himla snyggt. Jag funderar på att göra det nästa gång jag får pengar. Jag vill vara riktigt säker innan jag gör en tatuering. Får fundera en liten stund till på det kanske, är mest osäker på var jag vill ha tatueringen. Men på handleden så kan jag alltid själv se den och sedan tycker jag att det är otroligt snyggt! =) Men ska fundera på det som sagt =)

Vad tycker ni? Vore det snyggt? Eller har ni något annat tips på var jag kan tatuera in det? =) i slutändan blir det ju ändå jag som tar beslutet men det är alltid kul att höra vad andra tycker =)


xoxo.

Sunday the 13th

I have been thinking about starting to write in English again. Because of a couple of reasons. Well, the first reason is that I have to practice on it. Because in the next semester perhaps I will go to London and study. And the second reason is because I love English, and I love writing it. But I want to tell you all, that my English are not perfect. I have lost a lot of my skills in that language because I don´t use it as much as I should. That is one of the reasons to why I want to study in England.

I alla fall så slutade jag skriva på engelska förut pga att jag är en perfektionist när det kommer till det språket, skriftligt. Jag insåg snabb att detta hindrade mig från att uttrycka mig i engelska fritt här på bloggen och därmed så blev jag att endast skriva på svenska. Jag är långt ifrån expert på engelska och måste själv förstå att jag inte jämt kan vara perfekt och lär helt enkelt tillåta mig själv att skriva fel. Så härmed tänker jag försöka skriva helt fritt och inte bry mig allt för mycket om grammatiken är fel, inte till en början i alla fall för just nu känner jag mig jätteringrostig då jag knappt använt engelska skriftligt på tre, fyra år. Känslan för engelskan har liksom försvunnit lite och jag hoppas den kommer tillbaka, därför vill jag skriva det mer. Jag kommer att växla mina inlägg med att ibland skriva på engelska och ibland på svenska. Svenska kommer vara det mest förekommande ;)

Vi hörs =) 

xoxo.  

Sunday 13th

I have been thinking about starting to write in English again. Because of a couple of reasons. Well, the first reason is that I have to practice on it. Because in the next semester perhaps I will go to London and study. And the second reason is because I love English, and I love writing it.
But I want to tell you all, that my English is not perfect. I have lost a lot of my skills in that language because I don´t use it as much as I should. That is one of the reasons to why I want to study in England.


I alla fall jag slutade skriva på engelska förut för att jag är perfektionist när det gäller det språket, iaf i skrift. Jag insåg ganska fort att det inte skulle gå så bra att skriva då. Det blev som ett hinder för mig. Men nu ska jag försöka igen och jag ska även försöka låta bli att vara perfektionist och låta det bli fel, för jag är långt ifrån bäst på det språket ;) Har säkert hundra fel endast i det här inlägget hehe :) Men jag behöver verkligen öva på det, känner att jag är jätteringrostig :) Kan bli fel i grammatik och så, bara för att känslan för hur man skriver i engeskan har försvunnit lite, men jag hoppas det snart kommer tillbaka :) Jag kommer växla mellan engelska och svenska i mina inlägg och troligen blir det flest svenska =) VI hörs =)

xoxo.


Streetdance och Hiphop jam

I torsdags hade vi lektion för Emelie för första gången på street dance i medel och hon var duktig hon också :) Det var som vanligt helt underbart att dansa. Den här terminen ska jag och Nina satsa på både märkestagning och klubbmästerskap! Wow, vad nervöst, men ändå awesome! :D <3 Så nu behöver jag stöd från mina söta vänner, ni får gärna komma och vara min hejaklack haha! :D
Igår, fredags så hade jag praktik och sen var det plugg som gällde och efter det mötte jag upp Nina för att gå på Hiphop jam :) Det var bra musik och flera duktiga dansare! :D Det var kul =) Edvin dök också upp efter ett tag och vi träffade även Ninas kompis Mathias och hans kompis=) Efteråt drog jag, Nina och Edvin till en pizzeria och åt lite kebabtallrik, mmm pommes frites! :D Sedan sprang Nina till bussen och jag och Edvin for iväg hem till honom :) Riktigt underbart:) Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt =) Vi har dock passat på och njutit av det varma solskenet också! =) Helt underbart! :D Imorgon blir det ragga dancehall som gäller, Awesome !:D Taggad som vanligt! :) Ha det så bra! :)
xoxo.

Remember

På senare tid har jag gått omkring och nynnat på en låt ifrån serien stallkompisar. Det är speciellt en del av texten som jag ständigt sjunger på. Kanske det finns en mening med att den ständigt dyker upp i mitt medvetande för det är en text som man alltid borde komma ihåg:

"Life is easy if you wear a smile" 


xoxo.


I have seen the apartment of my dreams

Den är helt underbar! Jag ska kanske på visning på torsdag och titta på den! =) Wonderful :D Den är verkligen jättefin! :) Edvin och jag ska ju snart ut och leta lägenhet så det blir kanske till och med den! :D Yey! :) Vi hörs! =)


xoxo.

ragga dancehall

Igår drog dansen igång, så himla underbart. Dans är det bästa jag vet. Det gör en hel och glad. Det är verkligen härligt att dansen drar igång igen den här veckan:) På torsdag är det street dance som gäller. Street dance är fortfarande min favorit dansstil. Det är sååå sjukt roligt! :) Nu ska jag se på en film och sen sova =) Ni får ha det så bra :)

xoxo.


Sister´s birthday

Skönt med fredag, det är alltid skönt med helg. Idag har jag varit på praktiken, sedan pluggat, haft mitt första seminarie i kursen. Nu på kvällen så har jag, Edvin, Carro och Markus haft filmkväll, riktigt trevligt. Ska hem och sova strax. Men imorgon ska vi till Carro rätt tidigt och bli bjudna på god mat. Syrran fyller ju som bekant år, ska bli riktigt roligt! :D Ha det så bra!

Vi hörs imorgon! :D

xoxo.

P.S min pojkvän stylar för oss genom att göra armhävningar på knäna ;D haha


Dålig uppdatering

Jag har fullt upp under dagarna. Praktiken har nyss startat. Intressant är det. På kvällarna är jag trött, är inte van vid så mycket jobb och uppe på allt har jag ju skola också. Så tiden räcker inte till för mig. Men jag ska försöka blogga mer inom snar framtid hehe. Fick en glad överraskning här på kvällen i alla fall, troligen, förhoppningsvis, så kommer Edvin att bo här i tio veckor! Både hos mig och i byn där hans föräldrar bor. Men kanske mestadels hos mig? (A) Lycka! Jag hoppas, hoppas! :D Jag blir glad när han kommer närmre! =) <3 
På lördag fyller syster också. Jag ser fram emot att fira henne, alltid mysigt. Hon blir äldre min lilla syster, det betyder att jag också blir äldre. Tänk att hon blir hela 21 år, wow! :) Men ålder är bara en siffra. Jag känner mig fortfarande som en 15 åring eller något, jag känner mig osäker med mig själv och det jag gör. Men med tiden blir man ju säkrare :) Nej hörrni det här blir ett kort inlägg, jag lär sova så att jag orkar en hel dag till på praktiken och även plugg på det :) På fredag har jag seminarie också, det är det jag pluggar till. Nu har ni fått en kort update. Men kika in här en gång varje dag, för snart kommer det mer update! :D

Ha det så bra alla! =)

xoxo.

Btw, jag hoppas verkligen det är lika vackert väder imorgon, det var så underbart idag att känna solens strålar värma! :D Vårkänslor! Wiho! :D  

RSS 2.0