London - Day 1, 12 maj 2011

På torsdagen gick vi upp väldigt tidigt på morgonen, halv fyra för att vara exakt. jag packade i det sista och sedan åkte vi runt 04.10 till Nina och hämtade upp henne. Både hon och jag hade sovit ca 2 timmar haha. Vi satt även vakna i bilen jättelänge, sov kanske 1 timme eller ngt sånt. Väl vid flygplatsen vinkade Mamma och syrran av oss vid baggageinlämningen och sedan gick vi vidare mot cafeerna och de små butikerna som fanns på flygplatsen. Vi köpte en varsin macka eftersom vi aldrig åt någon frukost, vi var alldeles för uppe i varv hehe. Sedan gick vi in till gaten. Kl 09.55 gick sedan planet och vi satt och pratade hela resan och spelade spel, alla tips om hur man undviker att få ont i öronen verkade även hjälpa. Hade inte ett dugg ont i öronen, skööönt! :D
Vi kom fram till Stansted kl 10.55 Engelsk tid (det tar ca 2 h och 1 kvart till Stansted), man drar alltså tillbaka klockan 1 timme. Väl framme på flygplatsen, gick det smidigt att få vårt bagage. Sedan gick vi och letade reda på tågen som gick in mot liverpool station. Allting gick jättebra, vi hittade dit. Väl på liverpool station så gick vi ut i London, för första gången på resan. Hihi, vi var superlyckliga, och hungriga, så det första vi gjorde var att köpa mat på donken haha. När vi ätit klart, gick vi tillbaka in på liverpool station och tog the tube in till stratford. Väl i Stratford var det dags att leta efter hotellet. Vi kikade lite snabbt på en karta som fanns vid utgången och sedan gick vi på magkänsla för att leta rätt på hotellet. Efter en liten omväg så hittade vi det faktiskt! :)

hotell

Utanför hotellet.

Nina utanför hotellet

Nina utanför hotellet.

Vi gick in i hotellets bar och fann en tjej som stod där, hon hade en fin brittisk dialekt (som var lite svår att förstå, speciellt för oss som var ringrostiga på engelska). Hon bad oss i alla fall vänta på att hotellvärdinnan skulle komma. Efter ett tag kom hotellvärdinnan ned och bad oss vänta lite eftersom hon inte riktigt hunnit städa klart rummet än. Så vi väntade en stund till, men det var inga problem. Efter ett tag kom hon och hämtade oss och tog oss med till rummet. Det var ett gulligt litet rum.
Jag och Nina satt där inne en liten stund, spelade lite kort och så medan vi väntade på att vi skulle få nycklarna till rummet.
Hotellvärdinnan var förresten jättetrevlig, hon pratade tydlig engelska, dock lite snabbt ibland så vi inte hängde med hehe, men hon var trevlig. Hon tyckte vi såg väldigt unga ut, tror hon uttryckte sig ungefär så här; You look like little babies. Och så sa hon ngt om hur vi skulle klara oss i stora London och sa åt oss att gå ner och få hennes nummer så att det bara var att ringa när vi ville hehe. Gulligt =) Sen frågade hon hur gamla vi var och när vi sa det så blev hon förvånad, hon sa att vi såg ut som typ 17 hehe, det var flera under resans gång som tyckte vi såg unga ut, gav oss komplimanger för det hehe. Gulligt tycker jag =)
I alla fall, på kvällen så åkte vi in till themsen och gick på en bar med Cissi och tog en drink och pratade, det var hur trevligt som helst! =) Sedan blev det åter donken igen haha. Men gott var det. 

Härliga tjejer

Nina och Cissi på baren vid themsen.

Senare kommer en beskrivning om dag 2, vi hörs! :)

xoxo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0