London - Day 3 part 2, 14 maj 2011

Efter att vi shoppat i gallerian på lördagen så gick vi till hotellet, efter ca 1 timme ringde Cissi och berättade att hon var på väg till oss och skulle komma om 40, 45 minuter. Vi hade frågat henne om hon ville komma över och ta en drink i baren och sjunga kareoke hehe. Så vi satt och vilade en stund på hotellet och gick sedan ned till stationen för att möta upp henne. När vi träffade henne så var vi alla tre ganska hungriga så vi bestämde oss för att gå till Pizza Hut. Så vi satt där och pratade och hade det jättetrevligt.

Pizza

Jättemumsig Pizza! =)

Efter det så gick vi tillbaka till hotellet, pratade och hade det mysigt på rummet en liten stund innan vi gick ner till baren under hotellet och tog en öl. Kareoken var i full gång där nere och jag och Nina lyckades sjunga två låtar haha. Vi kunde ingen av låtarna så det gick väl så där, men kul var det hehe.

Nina och Cissi

Söta och härliga tjejer :)

Ett lustig grej som hände under kvällen var att en kille sa till Nina: I love you´re Brittish accent! haha! Sedan när vi var på väg ut från puben frågade han: Where´re you from? och jag svarade: We´re from Sweden. och han sa: Yeah, right! haha lite kul. Vi som inte ens pratade särskilt bra engelska, inte jag i alla fall, ringrostig som tusan hehe. Men Cissi är sjukt duktig på engelska! :)

Ja det var väl i stort sett allt om resan. På söndag den 15 maj gick vi upp klockan 08.00 och gjorde oss i ordning för att åka hem, runt 10 åkte vi tunnelbana in till liverpool station, köpte lite godis och gick sedan mot tåget som skulle ta oss till Stansted. På vägen till tåget såg jag en kille som bar keps och solbrillor och såg exakt ut som Johnny Depp, Johnny Depp under förklädnad or what? haha :D Det var några vi träffade som nyligen sett honom i London på riktigt, så det var säkert han hehe.
Allt med tåg och flygresa hem gick jättebra. Inga problem med att hitta någonstans. Hela resan har flytit på bra ingen stress, ingen panik, bara roligheter och vi har hittat överallt! Awesome! :D

Ni får ha det så bra! :)


xoxo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0